foťák normálka. Nevidím nic zvláštního, ale k tomu "adaptéru". Mimochodem příšernost. Ale nedělal kdysi dávno Pentax Power zoom objektivy k zrcadlovkám? ...jen se to tenkrát asi nějak neuchytilo. Nedovedu hádat, jak se chytne tohle :-)
Souhlasím:-) ten PZ adaptér svůj smysl hlavně teprve dostane, až bude mít Canon vyloženě "videocentrické" APS-C tělo... I do té doby bych se ale o prodeje nebál.
foťák normálka. Nevidím nic zvláštního, ale k tomu "adaptéru". Mimochodem příšernost. Ale nedělal kdysi dávno Pentax Power zoom objektivy k zrcadlovkám? ...jen se to tenkrát asi nějak neuchytilo. Nedovedu hádat, jak se chytne tohle :-)
"foťák normálka. Nevidím nic zvláštního, ale k tomu "adaptéru". Mimochodem..." - zobrazit celý komentář
Dělal. Jeden mám ve skříni. Akorát tím tenkrát nešlo točit video, což je hlavní smysl tohoto adaptéru.
chápu ...já video zrcadlovkou netočím ani teď :-) ... a poučení? : Nestačí být lepší, první... je na to potřeba i ten správnej čas :-)
"chápu ...já video zrcadlovkou netočím ani teď :-) ... a poučení? : Nestačí..." - zobrazit celý komentář
Tak ono to dost lidí dělá:-)
Každýmu podle jeho chuti :-)
Souhlasím:-) ten PZ adaptér svůj smysl hlavně teprve dostane, až bude mít Canon vyloženě "videocentrické" APS-C tělo... I do té doby bych se ale o prodeje nebál.
Diky za recenzi :) ted prave resim po precteni i recenzi na 77D volbu mezi 77D a 80D. :)
Pro vkládání komentářů musíte být přihlášen(a).