-
Dotazy a připomínky |
42
příspěvků za
posledních
30
dnů
-
Diskuse ke galeriím |
16
příspěvků za
posledních
30
dnů
-
Diskuse ke článkům |
10
příspěvků za
posledních
30
dnů
-
Diskuse ke článkům |
5
příspěvků za
posledních
30
dnů
-
Dotazy a připomínky |
3
příspěvky za
posledních
30
dnů
Prosím zruště facebookový způsob odesílání zprávy pomocí enteru. Je to obtěžující, když mi to nechtěně rozkouskuje dopis na více částí. Vím, že to jde obejít použitím shift+enter pro nový odstavec, ale vzápětí na to zase zapomenu a už je pozdě. Z toho, v jaké rozsekané podobě mi chodí zprávy od ostatních, soudím, že s tím bojuje skoro každý.
"Prosím zruště facebookový způsob odesílání zprávy pomocí enteru. Je to..." - zobrazit celý komentář
Aha... konečně jsem se dozvěděla, jak děláš odstavce :)) když jsi mi to nechtěl prozradit... mně počítačovému analfabetovi :)) Pěkně děkuju... kamaráde :)) Na tohle jsem se už kdysi taky ptala... opět bez odezvy... tak snad to tentokrát bude k něčemu. Je to opravdu velmi otravné, když malíček předhoní mozek, vybočí doprava a... :))
"Aha... konečně jsem se dozvěděla, jak děláš odstavce :)) když jsi mi to..." - zobrazit celý komentář
:)) Vždyť jsem to tady ve fóru už jednou psal, jak se to dá obejít.. Kdysi jsem to totiž řešil v souvislosti s FB (kam jsem za celý život napsal asi 5 komentářů) :) Já to ale nechci obcházet, chci, aby tenhle nesmysl admini zrušili!
":)) Vždyť jsem to tady ve fóru už jednou psal, jak se to dá obejít.. Kdysi..." - zobrazit celý komentář
si myslíš, že stíhám číst všechno? :))
Já chci to samé... a ještě chtěj nečtverečky... a aby šlo změnit špatně zvolenou kategorii a možnost nahrávání fotek u komentářů a... Jo a Karen také cosi chtěla a zatím také stále bez odezvy :))
Taky jsem nevěděl jak na odstavce ,resp. ani mě nenapadlo se nad tím zamýšlet a nechtěně jsem odesílal. Ono je to spíš zvyk ,takže bych se taky přimluvil za zrušení odesílání entrem.:-)
Tímto se oficiálně přidávám k žádosti. Je fakt blbý, když napíšu "Ahoj" a ťuknu na enter nový řádek, a je to odesláno, a to jsem ještě nezačala...
A když už to budou programátoři mít v parádě, možná můžou kapátko i zdelšit povolenou délku zprávy, teď to povolí jen 8 řádků...
... což, pro ilustraci, je přibližně velikost tohoto mého sdělení zde.
-----------------------------
K tomu co zmiňuje Lenka, ano, to je zatím bez odpovědi...
https://www.fotoaparat.cz/forum/diskuse/1889
Souhlas, enter u zprav je otrava...uvidime, co se s tim da delat...
...asi nic. Nejde, neumíme.
"...asi nic. Nejde, neumíme...." - zobrazit celý komentář
My opravdu ne, ale programátoři snad ano:-) Jen jsme byly obě strany zatím vytíženy jinde...
Pro vkládání komentářů musíte být přihlášen(a).