Reagovat na více komentářů

• ornitolog TomT
    ornitolog TomT
    Autor
    08.02.2016 23:01

Líbilo by se mi, kdyby se kliknutí „reagovat“ sčítaly a já mohl reagovat na více příspěvků jediným svým komentářem.
    Nyní, když se zobrazují upozornění na reakce, by to mělo větší význam než dříve.

• Taky..
    Taky..
    09.02.2016 09:29

Bylo by to rozhodně fajn. Například teď jsem chtěl po odkrytí anonymní soutěže reagovat na vícero lidí najednou, ale nešlo to. Buďto bych musel reagovat na každého zvlášť, čímž bych to tam zahltil, nebo se smířit, že si toho už nikdo z nich na dávno zapadlé fotce nepřečte.

• Pavel_P
    Pavel_P
    09.02.2016 11:18

vy jste samý zlepšovák panové

• Radik
    Radik
    10.02.2016 00:03

A jde neco takoveho nekde? Prijde mi, ze by to byl ponekud zmatek, a hlavne je to dost pravdepodobne performance zabijak....

• ornitolog TomT
    ornitolog TomT
    Autor
    10.02.2016 00:20
    Reaguje na Radik 10.02.2016 00:03:

"A jde neco takoveho nekde? Prijde mi, ze by to byl ponekud zmatek, a hlavne..." - zobrazit celý komentář

dlouhodobě to běží na megapixelu (myslím, že tam není ani limit kolik komentářů se zaškrtne), třeba :
    http://www.megapixel.cz/foto/204044

• Taky..
    Taky..
    10.02.2016 10:46
    Reaguje na ornitolog TomT 10.02.2016 00:20:

"dlouhodobě to běží na megapixelu (myslím, že tam není ani limit kolik..." - zobrazit celý komentář

Já tam coby neregistrovaný uživatel nevidím, na koho reagují. Vidím, že "souhlasí" a "připojuje se", ale nevím s kým a ke komu. Asi se to zobrazuje jen přihlášeným.
    (Koukám, že je tam taky sranda:)

• ornitolog TomT
    ornitolog TomT
    Autor
    10.02.2016 16:39
    Reaguje na Taky.. 10.02.2016 10:46:

"Já tam coby neregistrovaný uživatel nevidím, na koho reagují. Vidím, že ..." - zobrazit celý komentář

áha, vypadá to takhle.

Veselo tam moc není, sranda s rychlokvašenými odborníky jenom občas, vesměs je tam k vidění takové vyumělkované a technicky dokonalé prázdno, tak asi jako se to tlačí všude. Já se tam přihlásil trochu ze zvědavosti a trochu z PR důvodů a nebavilo mne to vůbec. Na FA mne to ještě trochu baví.

• Radik
    Radik
    10.02.2016 20:16
    Reaguje na ornitolog TomT 10.02.2016 16:39:

"áha, vypadá to takhle. Veselo tam moc není, sranda s rychlokvašenými..." - zobrazit celý komentář

Rekl bych, ze prave to nezobrazovani v neprihlasenem stabu je dane vetsi narocosti na vykon...
    Asi bych si dovedl predstavit, ze se to bude psat formou ciselnych odkazu na komentare, ale pak to nebude s citaci.... tedy neco jako "Souhlasim s #10 a #11. Ale to co se pise v #25 je....".

• Petr.
    Petr.
    10.02.2016 22:32
    Reaguje na Radik 10.02.2016 20:16:

"Rekl bych, ze prave to nezobrazovani v neprihlasenem stabu je dane vetsi..." - zobrazit celý komentář

Ono je to spíš tak, že je to špatně implementované a funguje to jen v IE a to i nepřihlášeným. Dokonce bych řekl, že tam, tedy v eshopu, bývala "bublina", když se najelo nad odkaz na komentář, tak se zobrazil jeho text.

Pro vkládání komentářů musíte být přihlášen(a).

Přiložené fotografie u diskuse

Nové diskuse

Nové komentáře

Nejžhavější diskuse