-
Diskuse ke galeriím |
10
příspěvků za
posledních
30
dnů
-
Diskuse ke článkům |
6
příspěvků za
posledních
30
dnů
-
Diskuse ke článkům |
5
příspěvků za
posledních
30
dnů
-
Diskuse ke galeriím |
5
příspěvků za
posledních
30
dnů
-
Diskuse ke galeriím |
2
příspěvky za
posledních
30
dnů
zdravím všechny,jen pár pocitů-jsem amatér,nějaký čas už fotím,asi to je vášeň..nebo droga? :) ,a občas se prostě chci podělit s ostatními o obsah mý fantazie,ta jak to vidím já a jakej úhel pohledu na to mají ostatní-třeba abych se něco dověděl,naučil,inspiroval také,to je fakt,abych poznal nový lidi,který to baví stejně jako mě a nezáleží jim na hodnocení,nedávaj přednost svýmu egu a nejsou povrchní,stejně jako já...chtěl jsem říci,že pár servery a weby u našince jsem už prošel tak jako za hranicema a stále si stojím za tím,že v přístupu i kvalitě,pohledu na věc,je to propastný rozdíl a našinec,zatím konkurovat nemůže tomu,co je za hranicemi.....avšak,pointa-fotoaparát.cz je pro mě i za tak krátkou chvilku co tady jsem,příjemným překvapením-v propracovanosti,motivaci,fantazii a kreativitě a především,kvalitě fotografií.....jsem za to rád a v takovým prostředí rád představím i svoji fantazii.Nikoli za účelem pohladit svý ego nějakým bodovým hodnocením,ikdyž k tomu taky patří,aby si člověk mohl udělat nějaký úsudek,ale proto,abych se něco dozvěděl a věřte že kritika,věcná,je kořením,i motorem....díky všem
Upřímná slova i poděkování vždy potěší...Snazili jsme se Galerii vytvorit na zaklade zkusenosti, jak fungovala ta drivejsi (z 2003), ktera mela ojedinelou strukturu, ale nevyhovala uz modernimu zpusobu zobrazeni. Mame stesti, ze mezi tvurci jsou takovi jako Ales...Galerii vsak delaji nejvic jeji fotografie a fotografove, kteri na ni pusobi. Tedy dik patri hlavne jim. Tady bych se chtela k Jirkovi pridat, podekovat, pridat muj pohled...na galerii chodim rada (i kdyz kratce) se zvedavostí, jake nove fotografie pribyly...Bohuzel nestihnu prohlednout vsechny, ale vzdycky se prima bavim :)...najdu vzdy neco noveho - zacnu to zkouset nebo o tom aspon premyslim (ted zrovna cb a tema "Zahrada")... mam rada kriticke pripominky - vyprovokuji me, zkoumam, zda muzu nejak zlepsit...pridavam se a vsem take moc dekuji :) Helena
"Upřímná slova i poděkování vždy potěší...Snazili jsme se Galerii vytvorit..." - zobrazit celý komentář
:)
"Upřímná slova i poděkování vždy potěší...Snazili jsme se Galerii vytvorit..." - zobrazit celý komentář
Zas tak moc fotek k nestíhání tady není ...třeba dnes v neděli se tu od půlnoci do 15 hod objevilo 20 fotek. Za celou sobotu pak 40. Kvantita není kavalita, ale opačně vzorec taky nefunguje :)
né to není to máš,Pavle, pravdu.Ale i tak se mi prostředí zde líbí a je na kreativitě těch co tento web vytvořili,aby byl lepší a lepší..Má velkou perspektivu
"né to není to máš,Pavle, pravdu.Ale i tak se mi prostředí zde líbí a je na..." - zobrazit celý komentář
To jsem psal p. Mecenauerové. Váš příspěvěk jsem si četl.
jj, Pavle - nestihnu vse spis hodnotit nez prohlednout - z casovych duvodu... taky si fotku chvili prohlizim, casto se k ni vracim...chvilku mi trva, nez neco napisu....nekdy jsem prekvapena, ze mi nektere fotky protecou...ALE nenapadlo me fotky pocitat, takze jsem rada, ze uz to vim :)...Nemam autory oblibene nebo banovane...snazim se prohlizet vse...myslim, ze to tak ma asi skoro kazdy...
"jj, Pavle - nestihnu vse spis hodnotit nez prohlednout - z casovych duvodu...." - zobrazit celý komentář
No právě, mě to napadlo spočítat až v souvislosti s Vaším komentářem. Hrozně málo nových fotek ke koukání tady je. To mě zarazilo, když jste napsala, že to nestíháte sledovat.
Ale konkurence na tom není co do počtu nahraných fotek o moc lépe. Například Photoextract měl 29.1. nových 70 fotek, tak FA měl 32 nových fotek. Říkám si kde všechny ty fotky jsou když ne tady? :)
Pro vkládání komentářů musíte být přihlášen(a).