-
Diskuse ke galeriím |
18
příspěvků za
posledních
30
dnů
-
Diskuse ke článkům |
6
příspěvků za
posledních
30
dnů
-
Diskuse ke galeriím |
6
příspěvků za
posledních
30
dnů
-
Diskuse ke článkům |
3
příspěvky za
posledních
30
dnů
-
Diskuse ke galeriím |
2
příspěvky za
posledních
30
dnů
No, mně zas šlo jen o to, aby když se sejde týden, ve kterém bude TD (3 fotky), a bude třeba poslat fotky do OP (2 fotky) či případně i jiné soutěže, tak aby to početně šlo. Jinak je mi to taky jedno.
"Vyhlasujeme hlasovani pro omezeni vkladani fotek do 13.12. 24:00...Pak..." - zobrazit celý komentář
co znamená 1/1?
jedna fotka za den? to je to samé co 7/7...?
No, napíšu to sem, jsou tu noví lidé – a pokud mě chcete opravit nebo doplnit, udělejte to, ale načrtnu to zhruba:
1/1 = Každý den smíš poslat 1 fotku. Přijde akce TD a ty můžeš poslat jen 1 fotku, ne 3 jak jsi chtěl.….
3/3 = Za poslední 3 dny pokud jsi nevložil nic, tak můžeš na TD vložit všechny 3 – ale pokud chceš ještě poslat dvě fotky do OP, tak nemůžeš poslat ani jednu, protože máš vyčerpaný kredit na ten den i na 3 dny dopředu…..
7/7 = 7 za týden, a ty si s tím hospodaříš. Takže když víš že bude TD, OP, a třeba i termín na poslání do jiné soutěže, tak si týden vyšetříš kredit (týden nic nevložíš), a pak máš 7 fotek kredit na poslání ten týden co to potřebuješ, a pošleš si ten týden třeba 3 do TD, 2 do OP, a dalších třeba pár i do jiné soutěže, a pak si zas dáš s vkládáním týden pokoj.
Jiné by to samozřejmě bylo, kdyby se soutěžní fotky nepočítaly do vkládacího kreditu, ale pokud vím, tak se počítají.
3/3
a povolit sérii
"No, napíšu to sem, jsou tu noví lidé – a pokud mě chcete opravit nebo..." - zobrazit celý komentář
Karen to suprove vysvetlila. Ode dneska tedy uz plati 7/7, ALE (bohuzel?) se UZ pocitaji i fotografie, ktere jste vlozili za poslednich 7 dnu...
Serie se muzou vkladat - jako samostatne album. Alb si muze kazdy vytvorit libovolne mnozstvi, pocet fotografii v albu neni omezen.
Pro vkládání komentářů musíte být přihlášen(a).