Totální ztráta motivace

• Petr Žwak 1
    Petr Žwak 1
    20.01.2015 10:57

stiglitzi, tuhle nechuť fotit, nebo spíš línost jsem zažil už několikrát, a stejně jsem zase foťák vzal do ruky a fotil. DSLR stejně jako pinholi a zase jsem se těšil na výsledky a bavilo mě to... Ale já to mám jednodušší v tom, že mám více koníčku a tak nějak je střídám, takže se mi možná tolik neomrzí. Co se týká porovnání mobilu s DSLR, jsem v klidu, zatím mě žádný chytrý ani ten nejchytřejší telefon nepřesvědčil :) Je to přece v hlavě a rukou, ne v telefonu nebo objektivu... Vydrž, zase se to vrátí, uvidíš.

• Ladislav Hanslik
    Ladislav Hanslik
    Autor
    03.02.2015 15:14

No, audio..? Jo jasně, audioweb.

• tomik 3
    tomik 3
    23.03.2015 18:59

Neviděl bych to tak černě. Taky už nečtu recenze, jenom jejich závěr a diskuzi.Někdy.Poslední můj nákup byl objektiv 70-300/5,6 u Pazdery v Praze,za 2500 Kč. Fotí, přibližuje,jsem spokojený. Touha po dokonalé fotografii vzala za své s přibývajícím věkem (rozumem). V ledvince s doklady nosím kompakt Canon, kdybych mne to někde chytlo.Mobilem nefotím,má jen 2 Mpx. Stále jsem vlastníkem 6 Mpx zrcadlovky, na tu jsem nasadil natrvalo pevný 35mm/2,4 a to vše dal do brašny na řidítka kola.Nesundavám to, jen dobíjím batery. A jezdím si,shazuju zimní kila a fotím si.
    Když zbyde čas, taky zabrousím na audioweb, repromanii,hifinazory a bavím se vylepšováním audiotechniky.Prostě je potřeba mít alespoň tři hlavní hobby a střídat to podle aktuálního stavu mozkových přenašečů.

• Jiří Novák 12
    Jiří Novák 12
    25.07.2015 17:24

Začni fotit na film a fotky si dělej v temný komoře. Uvidíš, co je to fotografie.)

• Taky..
    Taky..
    27.07.2015 12:06

Neexistuje žádná univerzální rada. Chce to popřemýšlet, co tě na tom baví a co nebaví a zkusit opustit své zvyklosti (což nebývá lehké).

Pro vkládání komentářů musíte být přihlášen(a).

Nové diskuse

Nové komentáře

Nejžhavější diskuse