Tahle "soutěž", nebo jak to nazvat, se mi líbí. Je to taková možnost poměřit se s ostatními amatéry. Za nic víc se sám nepovažuji. Nicméně musím souhlasit že "Úsměv"... to je tedy něco :-) Se vší úctou k autoru i objektu.
Dropsyy
Chci jen říct pořadatelům této soutěže, že soutěžení na dané téma se mi líbí, jsem ráda že tomu věnujete čas, ráda fotky zasílám když mám, ráda si fotky prohlížím, vždy se zájmem si přečtu vaše hodnocení/článek, a vždy se těším na další.
Je to oživení na tomto fotoserveru, a děkuji za ně. A dokud vám chodí fotopříspěvky do soutěže, tak je jasné, že se tu najdou lidi, které soutěž baví, a kteří vaši snahu a práci ocení a vítají.
achachach.. to nevykorenitelne sbirani hmyzu a nabodavani spendiky do herbare s popisky.
sbirka tech nasich taaak strasne zajimavych peruancu, africanu, asiatu.. se neuveritelne po kazdem vylete rozrusta... a napichanej hmyz je vazne rozkosnej. Tohle je John.. tohle Derek... krasny exemplare, krasny!
uplnej roztomilej etymologickej herbar pro moji maminku, ktera nikde nebyla, a tak je nutno ji tu radost udelat.
Fotka "Úsměv", to je teda něco :)
Jejda. Pane Burdo, to jsem tedy nečekal. Děkuji za uznání.
to mk:
Tahle "soutěž", nebo jak to nazvat, se mi líbí. Je to taková možnost poměřit se s ostatními amatéry. Za nic víc se sám nepovažuji. Nicméně musím souhlasit že "Úsměv"... to je tedy něco :-) Se vší úctou k autoru i objektu.
Dropsyy
Ale jo.
Jeji rady se diky kvalite zaslanych fotografii zacinaji podobat tem:
drz to tim dlouhym, ano - je to objektiv, zlato - dopredu. No vidis!
http://www.youtube.com/watch?v=oyZdzAhRE_w
Chci jen říct pořadatelům této soutěže, že soutěžení na dané téma se mi líbí, jsem ráda že tomu věnujete čas, ráda fotky zasílám když mám, ráda si fotky prohlížím, vždy se zájmem si přečtu vaše hodnocení/článek, a vždy se těším na další.
Je to oživení na tomto fotoserveru, a děkuji za ně. A dokud vám chodí fotopříspěvky do soutěže, tak je jasné, že se tu najdou lidi, které soutěž baví, a kteří vaši snahu a práci ocení a vítají.
Ten link je z celýho tohohle článku nejlepší. :-))
Pro vkládání komentářů musíte být přihlášen(a).