Cvakat začínám od roku 2003, kdy jsem si slavnostně pořídil Nikon Coolpix 2000. Procvakal jsem se s ním až do situace, kdy jsem se od něho snažil při mých toulkách po Šumavě vyloudit nějaké to kloudné foto. Jelikož to byl přístroj zcela automatický, v mnoha případech to nebylo možné. Začal jsem se tedy poohlížet po nějakém jiném stroji a volba připadla na EVF Panasonic FZ7 (září 2006). Tento přístroj mne seznámil s paní clonou a panem časem… A to byl už jen krůček k tomu, propadnout vášní zvané FOTOGRAFIE. V červnu roku 2008 přichází do mého vlastnictví první DSLR. Volím Canon 400D a sním se nořím i do hlubší studie všeho, co k fotografování nezbytné jest…
Fascinuje mě především fotografie přírody a zejména dokumentace přirozeného života naší zvířeny. Rád samozřejmě fotím i mou rodinku :o)
Publikování mých fotografií na FA chápu jako nabývání dalších poznatků a učení se. Proto jsem rád za každý komentář, kde jsou vyčteny chyby, které dělám. Všem zkušenějším tedy děkuji za rady a pro ty, co hodnotí fotografie způsobem „PRIEMER / PRŮMĚR“ bych chtěl vzkázat, že o mé průměrnosti vím a že bych od nich slyšel tuze rád pár rad, abych byl v budoucnu dobrý, jako jsou oni :)

Monti

Číst více...

Nejlépe hodnocené fotografie

Nejnovější fotografie

Nejnovější článek

Uživatel není autorem žádného článku.

Čím fotím

Informace o technologiích nejsou vyplněny.

Kurz rekvalifikace fotoreportér

Sledovaní uživatelé (6)

Kdo mě sleduje (3)

Další články