1.1.1991 v 11:41 jsem se narodil. Od té doby mi všichni říkají Petr. Můj velkej kůň je focení a všechno kolem něho, jako je upravování nebo ještě u analogů vyvolávání a zvětšování. I když je tohle můj velkej kůň ještě větší e pohybuje na tzv. „pohybující se fotce“ a to je film. Baví mě natáčet, stříhat, vymýšlet, psát a taky se na ně dívat.
Fotim od svých osmi let, kdy jsem dostal můj první foťáček analogovej kompakt :D, v jedenácti digitální kompakt a ve třinácti konečně digitální zdrcadlovku Fuji S5500 a později méně používanou Fuji S9500. Fotit mě baví, i když mi to asi moc nejde, ale i tak. Rád fotim experimenty,por­tréty a krajiny. Rád taky fotim fotky s poselstvím a podobně…
15.ledna roku 2007 jsem se dostal po absolvování talentových zkoušek na mojí vytouženou školu s prostým názvem Michael. Umístil jsem se velmi dobře a měl jsem z toho opravdu šíleně šílenou radost, která trvá až do teď. Můj obor pro střední školu je tedy Užitá fotografie s podoborem Audiovizuální tvorba. Moc mě to baví a těšim se na další školní rok, protože na ní nastoupím.

Můj blog : http://p.chvatal-x.sblog.cz
Blog o filmech a hrách, na kterém mimo jiné spolupracuji: http://games.and.films.sblog.cz

Kde mě ještě najdete ? :

ČSFD – http://www.csfd.cz/uzivatele.php?viceouzivateli=40315

DNE 15.3.2007 Jsem pozastavil aktualizaci fotek na tomto webu

Číst více...

Nejlépe hodnocené fotografie

Nejnovější fotografie

Nejnovější článek

Uživatel není autorem žádného článku.

Čím fotím

Informace o technologiích nejsou vyplněny.