Jsem tu už nějaký čas a tak by asi bylo dobré přihodit pár informací o sobě. Fotím už odmalička, nejprve Pionýrem, pak tátovou Prakticou a Yashicou 6×6, pak svojí Prakticou a pak přišel na dlouhá léta kompakt na rodinné foto od Canonu. Když se rozbil, koupil jsem si trochu lepší rodinný digitál Konica Minolta Z3 a vstoupil do vašich řad. Přesto, že fotím tak dlouho a v černobílé éře jsem si fotky i vyvolával, považuji se stále za začátečníka. Focení není můj hlavní koníček a podle toho to asi vypadá :-) Fotky, které tu uvidíte tak nebudou pravou fotografickou tvorbou, ale spíš takovým obrazovým deníkem, doplněné o můj komentář. Děkuji všem, kdo se zastaví u mých fotek a obodují je. Když někdo přidá smysluplný komentář jsem blahem bez sebe.:-) Vaše fotky hodnotím především podle toho jak se mi líbí nebo nelíbí. Snažím se jich ohodnotit hodně a k mnohým přidávám i komentář. Může se stát, že si pocitově s některým autorem nesednu, ale to že dám nízké body nebo napíšu, že se mi fotka nelíbí neznamená že jsem váš nepřítel. Dospělá žena nebo muž musí umět snášet i kritiku a kdo to neumí a na internetu zvlášť, ať raději nechce po druhých hodnocení. A nezapomeňte, pokud nejde o život jde o … :-) Dobré světlo všem!

Tak jsem konečně přidal i svou fotografii. Zřejmě nejvýstižnější portrét, který mám. Foceno rodinným kompaktíkem(viz­.výše). Tak takhle vypadám, když fotím. Nebo, že bych se právě holil?? Kdo ví… :-)

Dnes (19.3.2011) jsem si koupil nový fotoaparát (a částečně i videokameru) SONY ALPHA A33. Těšte se/třeste se na moje nové fotografie a komentáře těch vašich… :-)

Číst více...

Nejlépe hodnocené fotografie

Nejnovější fotografie

Nejnovější článek

Uživatel není autorem žádného článku.

Čím fotím

Informace o technologiích nejsou vyplněny.