Maky:
-------------------------------------
Narozen v druhé polovině předminulého století v rodině Makedonských partyzánů. Svoji kariéru zahajuje jako orientační běžec, později akrobatický lyžař, juniorský reprezentant v šermu a následně propadá kouzlu bojových umění. Později se stává ministrem kultury v Ugandě, když před tím ukončuje svoji bleskovou kariéru jako rapová hvězda v bývalém Československu. Neuniká mu ani angažovanost v moderní gymnastice, kde po sobě zanechává několik nových revolučních pohybových variací
(např. zákonem zakázaný pětinásobný Rittberger).

V roce 2005 přichází zlom v jeho do této doby zajímavé kariéře. Ve svém volném čase se začíná věnovat podivné činnosti zachycování běžného života a obrazů mysli na paměťovou kartu svého fotoaparátu. V mizerné rozvláčnosti a zarputilé náladě se věnuje tomuto ohavnému koníčku doposud.
V roce 2006 je nucen prchat temným hvozdem, honí ho svědomí. I přes dlouhé pauzy plné abstinenčních příznaků se stále vrací. Ošklivý zlozvyk ho dohání.
V poslední době se jeho stav ještě zhoršil a je možné ho načapat jak zachycuje, stříhá a produkuje pohyblivé obrazy, a to po nocích, pokoutně pod rouškou mlčení. Maky je zlotřilý, plný závislosti, zlomyslnosti a nervózní nevraživosti. Je znám také pod přezdívkou Kuba, někdy se můžete setkat s označením ..:://Kubínofo­tozz\\::..
.
.
.
.

Hodnocení:
-------------------------------------
Fotka mě musí něcím zaujmout. Vídám spoustu perfektně upravených fotografií, ale nic neříkajících. Mám raději fotky s myšlenkou (náladou)…

Takže nehodnotím zas až tolik kvalitu provedení/upravení (na to jsou tu jiní) ale to jak na mě fotografie mluví/působí…
.
.
.

  • 1…otáčím se zády

1…chyba, že jsem ji otevřel
2…nudím se
3…průměrné foto
4…dobrá fotka
5…vážně se mi líbí…něco na ní je
6…krásná fotka
7…výborná fotka co bych si dal i na zeď :o)
.
.
.

Číst více...

Nejlépe hodnocené fotografie

Nejnovější fotografie

Nejnovější článek

Uživatel není autorem žádného článku.

Čím fotím

Informace o technologiích nejsou vyplněny.