Fotím od roku 2004. Začal jsem s malým kompaktem Minoltou F100, se kterým jsem se naučil základy, jak kompozičně a technicky zvládnout fotografii (mimochodem je to super foťák). V pvních krůčcích mi pomáhala moje mamka (Helena Figallová), která černobíle fotí už 30 let.
Nyní fotím s Canonem 350D, který mi umožňuje technicky splnit všechny mé požadavky :)

Fotografie na FA hodnotím většinou podle libosti mých očí. Zásadně první oboduji, a pak se dívám na komentáře, abych byl co nejméně ovlivněn názory jiných. Protože často se tady stává, že jeden z prvních napíše: „Máš tam černé něco vlevém dolním rohu.“ A nikdo se pak nedívá na fotku, ale na „chybu“, na kterou poukázal někdo před Vámi. Asi všichni dobře znáte :)
Mám rád všechny žánry fotografie. Nejvíce asi horské krajinky, sport, reportáže a samozřejmě pěkné slečny – pěkně vyfocené :) Při kritice také zvažuji, jak těžké mohlo být pořízení fotografie – pokud jde o snímek focený ze 6000m n. m. tak klidně odpustím nějakou chybku v kompozici nebo technickou kvalitu a jen tiše závidím… Až moc přespříliš se mi nelíbí abstrakce nebo nepovedená, rozmazaná fotka, kterou někdo abstrakcí nazývá :)
No, myslím, že jsem napsal dost, tak už končím.
Dobré světlo přeji všem!!! AHOJ

Číst více...

Nejlépe hodnocené fotografie

Nejnovější fotografie

Nejnovější článek

Uživatel není autorem žádného článku.

Čím fotím

Informace o technologiích nejsou vyplněny.

    Kurz rekvalifikace fotoreportér

    Sledovaní uživatelé (0)

    Kdo mě sleduje (76)

    Další články