Fotografie týdne ve FotoGalerii - 1. pololetí 2009

• Tomáš Rak tomatito
    Tomáš Rak tomatito
    21.07.2009 19:53

ake ste si zvolili take v tope mate..nadarmo tu teraz mudrovat :D

• Radek Burda
    Radek Burda
    21.07.2009 22:50

Tomatito to rekl hezky. Tento parádamarš neni o autorech, ale o nas samych.. O tom, jak vetsina hodnoti a vybira.. jak stale a zavile se drzi sve prumernosti i v tom nej z nej...

Vkus mas vidite zde. V tom sirokem zaberu je zrcadlo nasi vlastni prumernosti vkusu, neustaleho nadseni ze stejneho, opakovaneho, esteticky nevybojneho a nevybocujiciho...

malomestacka priposranost...

ptacci jsou ňuňu.. kazdy se nad nimi dojima, jsou bezkonflitktni, jsou pro usouzene matky s vareckou i pro sedive subalterni uredniky, co vyrazeji na kanary do ctyrhvezdy, i pro studenty, kteri proplouvaji skolou tim, ze maji peclivou dochazku bez absenci.

ptaci: to jsem my.. jsme pekni ptaci :-)

dekuji takovym anketam, ktere se nam samym vysmivaji.

Jsme sracky a jeste jsme si tomu sami zatleskali!

Ptak je Cesarem! Cesar je ptakovina!

• Marek Mezei
    Marek Mezei
    22.07.2009 12:45

čo sme si navolili to aj máme.. presne..
    FA nedegeneruje.. fotky tam sú stále super (v každom žánri sa nájdu parádne fotky).. je to len o ľuďoch podľa akých kritérií hodnotia. Degenerujú užívatelia, zhadzujú druhý žáner. Fotografovia zvierat si často vypočujú všetky tie hlúpe narážky, že je to stále o tom istom, nič nové atď. ale to mi je ľúto, pretože za každým žánrom, za každou fotkou stojí individuálna práca fotografa, ktorý sa s tou fotkou vytrápi. Pre ktorého je fotenie napr. zvierat koníčkom, kontaktom s prírodou. Ale to veľa ľudí nechápe. A TO JE TÁ DEGRADÁCIA! Medziľudská DEGRADÁCIA! Upadá to tu vo vzťahoch medzi človekom a človekom. Jeden urazený. nepochopený fotograf nízko ohodnotí a skritizuje druhého, ten mu to vracia atď.

• Pavel Petruška
    Pavel Petruška
    22.07.2009 18:34

Hezké. Možná by stálo za to implementovat podkategorie aspoň do jedné úrovně - např. Zvířata/Ptáci. Díky výběru by pak byla _možnost_ kalibrovat si stupnici hodnocení snímků v rozsahu: výborný - vynikající - výjimečný. I pro autory... ;)

(Z mého pohledu je mají výborné, bezvadné, ale zřídkakdy výjimečné. Ale věřím, že tak to vidí i oni sami.)

• Lu...Ny
    Lu...Ny
    22.07.2009 20:02

Fotky jsou jak ženy, některé jsou krásné a atraktivní, jiné zas promlouvají svojí duší..., občas se najde výjimka, že platí obojí současně (ženy, pardon :)

• Stanislava Brůhová
    Stanislava Brůhová
    26.07.2009 01:32

uniklo mi něco? ... FA je teď specializovaný server pro ornitology?

• Martheen.Co
    Martheen.Co
    26.07.2009 18:50

...neviem, neskumal som to nikdy, ale ako sa určuje fotografia tyzdna? ...ak sme to my, uzivatelia, som prekvapený... som tu uz cez 5 rokov, ale nikdy som nemal pocit, že tu vtactvo takto valcuje všetko ostatne... a nebudem snad priliš drzy, ked sa opytam, preco su fotky vtakov tak baječne? U mna viac boduju fotky s napadom, ked autor chce prostrednictvom fotky ukazat nejaky zaujimavy moment zo zivota... ako fotky, kde zakladom je iba nechutne drahe sklo, na konci ktoreho niečo zatrepoce kridlami :) Ale na druhej strane o nic nejde, stale si tu viem najst mnoho dobrych fotografii, ktore ma potešia a vobec nevadi, že sa nedostanu ani cez 100-bodovu hranicu... .) Smutne by bolo iba zistenie, že fotografiu tyzdna ma na starosti nejaky admin... admin ornitolog

• Lu...Ny
    Lu...Ny
    29.07.2009 13:00

"...na ptáky jsme krátký...." lá la la la lá....

• Julianna Kozák
    Julianna Kozák
    29.07.2009 15:28

Pekné.

• renegade
    renegade
    31.07.2009 17:35

Niet pochyb, ze ide o vo vsetkych pripadoch o dobre odvedenu, uz spominanu motivom nekonfliktnu, pracu. U nás je viac ocenenovane remeslo (vsak sa aj hovori, ze ma zlate dno), nez napad a tvorivost, kde to bez konfliktu nejde. Vysledkom v konecnom dosledku je, ze sme spravidla len lacna pracovna sila a aj preto sme tam kde sme a nie napr. tam kde Japonci. Proste sme vtaci, mysliacim tvorom casto na smiech :o)

Pro vkládání komentářů musíte být přihlášen(a).

Nové diskuse

Nové komentáře

Nejžhavější diskuse