-
Dotazy a připomínky |
10
příspěvků za
posledních
30
dnů
-
Diskuse ke galeriím |
7
příspěvků za
posledních
30
dnů
-
Dotazy a připomínky |
4
příspěvky za
posledních
30
dnů
-
Diskuse ke článkům |
3
příspěvky za
posledních
30
dnů
-
Dotazy a připomínky |
3
příspěvky za
posledních
30
dnů
a je to.. uz sem nechodi vubec nikdo... a pritom zadarmo s vami hovori nekdo, kdo mysli a ma zkusenost.
snad jen bych si dovolil polemizovat s uvodem :-)
podle vybranych fotek ke komentovani jich zase tolik zuzo nebylo ...
Taky si myslím, že už sem chodím jen já, tak tedy dva jsme. Tohohle tématu jsem se neúčastnil nic jsem nedovedl vymyslet a s vánocema to bude asi to samý, ale třeba to přijde.
chlapci, nebojte, pravidelně sleduji :) opět musím poděkovat autorovi za prima práci z níž se dovedu poučit. Jen tak dál!
Jen by mě zajímalo, zda-li se tu staví občas i ti "bodometi"
Líbí se mi ty momentky:)
Chodím taky, tak prrr... a téměř vždy a dnes bez vyjímky taky ráda poděkuji za kvalitní neurážlivou kritiku, které tu na FA chybí...(resp. jsou tu jen skupinky jak říkáte bodometačů a pak těch, co si nekvalitu svých fotek dokážou "perfektně" obkecat do kvality...) Pane Šusto, děkuji a přeji zdravíčko a pohodu při všem co děláte...Hezké svátky a PF 2009.
velmi pekne fotky vybrane s rozumom a citom
Komentář k poslední fotce je přesný. Námětů je spousta, jen je vidět...
Chtěl bych poděkovat za rozbor fotek a těší mě, že jsou mezi nimi i moje :) Díky, rád jsem si přečetl.
Ja tento seriál čítam pravidelne a ukladám jednotlivé časti si ukladám na disk...
Ďakujeme za komentáre...
sem autor fotky ,,setkání na Špilasu,,
bylo to takněkdy odpoledne, měřil sem na oblohu, proto je to celý posunutý do tmava, blesková kompozice, a ten starý strom sem kácet nemohl.
nicméně ten rámeěek, no je tam.
Pan Šusta hodnotil vcelku dobře.
Tadle fotka patřila do soutěžního souboru FIAP-PSA 17.Trierenberger super cirkuit. A je to jedna z těch, které můžou za to že mé jméno je v katalogu týdle soutěže.
Pro vkládání komentářů musíte být přihlášen(a).