Téma dne „DOTEK" čtvrtek 3.9.2020

  • Marie
    Marie
    11.08.2020 20:40

    Tak to je pěkné téma. Užijeme si to jako vždy. Díky a těším se moc.

  • Karla Milcová
    Karla Milcová
    11.08.2020 23:42

    Ještě pravidla zejména pro začátečníky:
    Foťte po celou dobu od vyhlášení tématu až do 3. 9. 2020.
    Vkládejte max. 3 aktuální (nikoliv archivní) snímky do této galerie nejlépe s EXIF daty, a to pouze ve čtvrtek 3. 9. 2020 od půlnoci do půlnoci. Pokud budete chtít vložit archivní foto, tak pouze pokud bude natolik výjimečné a neobvyklé, že si zaslouží, abyste ho použili. Důvod proč není aktuální, uveďte i u popisu fotografie.
    Hodnoťte snímky ostatních soutěžících, komentujte, poukazujte na chyby a vyzdvihujte klady. V termínu od pátku 4. 9. do půlnoci pondělí 7. 9. vyberte tři snímky, které se vám nejvíc líbí a u jedné vaší vložené fotografie zadejte „upravit informace.“ Do popisu fotografie vepište pořadí snímků od prvního po třetí místo následujícím způsobem:
    1. místo - název fotografie - autor - zkopírujte link na fotografii
    2. místo - název fotografie - autor - zkopírujte link na fotografii
    3. místo - název fotografie - autor - zkopírujte link na fotografii a nezapomeňte kliknout na „uložit fotografii“, jinak se nic nenačte. Každá fotografie soutěží sama za sebe, body za různé snímky jednoho autora se nesčítají. Snímek, který uvedete na prvním místě, dostává automaticky 3 body, druhý 2 body a třetí 1 bod. Můžete zvolit i svůj vlastní snímek, pokud máte pocit, že je nejlepší. Je to pouze na vašem uvážení.
    Autor s fotografií celkově na prvním místě vybírá nové TD a sčítá u něj body. Výherce nové téma napíše na redakční mail redakce@fotoaparat.cz a k němu připojí průvodní fotografii odpovídající jím vybranému tématu.
    Pro nové TD se vkládá opět v prvním čtvrtku dalšího měsíce.

  • Tomava
    Tomava
    12.08.2020 00:02

    Krásné, lidské a emocionální téma. Kvalitních fotografií bude určitě spousta, už se těším na září. A pokusím se něco vymyslet a také realizovat.

  • Míla Vildová
    Míla Vildová
    12.08.2020 14:13

    Krásné téma, těším se.. :)

  • Karla Milcová
    Karla Milcová
    08.09.2020 00:04

    Ahoj, vyhlašuji výsledky TD „Dotek“ z 3. září 2020:
    Soutěže se účastnilo 18 fotografů (bodovalo 13 fotografů) s 30 fotkami. Vloženy byly fotky zajímavé, mnohé vyjadřovaly příběhy, také city a nálady. Ale je na škodu, že někteří účastníci jen fotky vkládali a hodnocení se již nezúčastnili. Je to naše hra a když budeme aktivní i v hodnocení, bude zábavnější. Trochu se zlepšilo uvádění archivních fotek, ale i tady máme co dohánět. Nejvýše na bednu se dostala fotka deciBel Situace.
    Celkové pořadí:
    1. deciBel Situace 14 bodů
    2. Míla Vildová Miluji tě 13 bodů
    3. Zdenek Stránský Na strunách 11 bodů
    4. Tomava U babičky 7 bodů
    5. Karla Milcová Šimrání 5 bodů
    Páleníček Poprvé – a snad i naposled 5 bodů
    Veverka Snad přinese štěstí….. 5 bodů
    6. Kočičák miluji 3 body
    Karla Milcová Doteky 3 body
    7. Kočičák Láska v každém věku 2 body
    Karla Milcová Šeptání 2 body
    8. Festa Na spoušti 1 bod
    MBK fish neDotek 1 bod
    Míla Vildová V objetí.. 1 bod
    Na dalších místech:
    Atropina Doteky světla, Atropina Šplouchání, Atropina Doteky štětce a času, BaraW. Vibrato, BaraW. Bude sladké?, Festa Neviditelný, Janov Boj s živlem a jeho dotek, KIV Miláčku pícháš!, Kočičák Spolu…, Marie Bosky…, Marie Holter, Paveljan Trochu prachu, Smeralus Dotek přírody, Tomava Rodinná historie, Míla Vildová Pohlazení, Z9 Dobrou noc …
    Díky všem za aktivní účast, gratuluji vítězi a všem dalším na bedně, předávám vítězi štafetu a těším se na další téma. Pěkný podzim a hodně skvělých nápadů nejen v TD přeji všem. K. M.

  • Tomava
    Tomava
    08.09.2020 13:59

    Dovolte mi pogratulovat všem třem vítězům a upřímně poděkovat Karle za organizaci TD a velmi rychlé vyhodnocení. Když bylo zadané TD "Dotek", byl jsem přesvědčený, že řešení tématu bude snadné. Postupem času se ukázalo, že je to téma záludné a obtížné a proto krásné, už svojí lidskostí (výjimka potvrzuje pravidlo). Tak ještě jednou blahopřeji a děkuji a těším se na nové TD. Tomáš

  • Marie
    Marie
    08.09.2020 14:50

    Karlo - super. Nejdříve se mi zdálo téma dosti těžké - obtížné. Ale když jsem viděla fotky ostatních, tak tomu tak nebylo. Jsou pěkné a určitě zajímavé - vtipné i smutné. Děkuji moc a blahopřeji k prvním třem místům a i ostatním za snahu. Bylo to zase fajn a co bude dál...? To jsme zvědaví asi všichni. :-)

  • Paveljan
    Paveljan
    08.09.2020 17:12

    Díky Karle za hezké téma a samozřejmě gratuluji vítězům :-)

  • páleníček
    páleníček
    08.09.2020 20:35

    Děkuji za příjemné téma a gratulace vítězům

  • Míla Vildová
    Míla Vildová
    08.09.2020 20:52

    Díky Káje za rychlé zpracování výsledků a gratulace vítězi, těším se na nové téma..

Pro vkládání komentářů musíte být přihlášen(a).

Nové diskuse

Nové komentáře

Nejžhavější diskuse