-
Diskuse ke galeriím |
11
příspěvků za
posledních
30
dnů
-
Diskuse ke galeriím |
8
příspěvků za
posledních
30
dnů
-
Diskuse ke článkům |
2
příspěvky za
posledních
30
dnů
-
Diskuse ke galeriím |
1
příspěvek za
posledních
30
dnů
-
Diskuse ke článkům |
1
příspěvek za
posledních
30
dnů
Clanek je nice.Ale to spojeni D200 a sigma 10-20 no to je hruza.Lalit
dobrý článok , dokonca aj štylisticky. Aj fotky sú vypovedajúce k téme, Ten Nikon ti pomohol pri art-foto-tvorbe. čau LAco lacko z FA / t.č. v ilegalite /
Pekný článok, s výhradami. Keď mieniš písať, daj si väčší pozor na pravopis...
heh, ta sigma je Heroutova a nie moja. ja by som si taky hnusny objektiv nikdy nekupil, aj ked Vojta tvrdi, ze si iba nesadol s mojim telom. Ale neostrost v strede, pricom okraje su uplne maznute mi pride hrozna, hlavne ked pri slove sirokac mi na um pride iba brutalna ostrost, na aku je clovek zvyknuty pri 35mm filme.
za preklepy sa ospravedlnujem, vzhladom na pocet slov a to, ze to citalo niekolko ludi sa to stale objavuje. nejaky zavratny pocet pravopisnych chyb tam vsak nie je.
fotky pekne , ale ja to taaaam tieeeez poznam , a tieeez som sa tam prechadzal este dafno pred timto clankom , kuknite moju foto z Camden townu
: http://www.fotoaparat.cz/index.php?r=25&gal=photo&rp=299524
Diky za clanek, chystam se tam, ale potvrdil jsi moje obavy:) Zrovna tak bych rad zasel do Brixtonu, ale mam pocit, ze nebezpecnych veci je tam jeste vic. Kazdopadne veci, co jsem na obou mistech videl, by za fotky rozhodne staly.
kašlu na pravopis, slovenštině stejně sotva rozumím. Hezký článek, docela jsem se i zasmál. Doufám, že budeš pokrčovat v psaní o Londýně, ani to nemusí být tak dlouhé (pokud máš málo času).
Super počtení, nemám důvod hledat jakýkoliv chyby nebo nesrovnalosti. Díky za čas, který jsi tomu psaní věnoval.. :-)
Mal som tu prilezitost navstivit tuto stvrt.Mal som aj foto aj kameru.Mozno to bolo casom kedy som sa tam nachdzal,lebo ziadny problem sa nekonal.Musim ale potvrdit,ze navsteva tejto casti Londyna stoji za to.
Pro vkládání komentářů musíte být přihlášen(a).