• Holyindia 1
    Holyindia 1
    17.01.2007 11:44

Clanek je nice.Ale to spojeni D200 a sigma 10-20 no to je hruza.Lalit

• Laco K.
    Laco K.
    17.01.2007 12:28

dobrý článok , dokonca aj štylisticky. Aj fotky sú vypovedajúce k téme, Ten Nikon ti pomohol pri art-foto-tvorbe. čau LAco lacko z FA / t.č. v ilegalite /

• Jano P
    Jano P
    17.01.2007 13:02

Pekný článok, s výhradami. Keď mieniš písať, daj si väčší pozor na pravopis...

• Jozef Doboš
    Jozef Doboš
    Autor
    17.01.2007 13:32

heh, ta sigma je Heroutova a nie moja. ja by som si taky hnusny objektiv nikdy nekupil, aj ked Vojta tvrdi, ze si iba nesadol s mojim telom. Ale neostrost v strede, pricom okraje su uplne maznute mi pride hrozna, hlavne ked pri slove sirokac mi na um pride iba brutalna ostrost, na aku je clovek zvyknuty pri 35mm filme.

za preklepy sa ospravedlnujem, vzhladom na pocet slov a to, ze to citalo niekolko ludi sa to stale objavuje. nejaky zavratny pocet pravopisnych chyb tam vsak nie je.

• Jakub Hollý
    Jakub Hollý
    17.01.2007 18:10

fotky pekne , ale ja to taaaam tieeeez poznam , a tieeez som sa tam prechadzal este dafno pred timto clankom , kuknite moju foto z Camden townu

: http://www.fotoaparat.cz/index.php?r=25&gal=photo&rp=299524

• Michal Madera
    Michal Madera
    18.01.2007 22:01

Diky za clanek, chystam se tam, ale potvrdil jsi moje obavy:) Zrovna tak bych rad zasel do Brixtonu, ale mam pocit, ze nebezpecnych veci je tam jeste vic. Kazdopadne veci, co jsem na obou mistech videl, by za fotky rozhodne staly.

• abcdefg
    abcdefg
    19.01.2007 22:53

kašlu na pravopis, slovenštině stejně sotva rozumím. Hezký článek, docela jsem se i zasmál. Doufám, že budeš pokrčovat v psaní o Londýně, ani to nemusí být tak dlouhé (pokud máš málo času).

• Myra
    Myra
    20.01.2007 14:29

Super počtení, nemám důvod hledat jakýkoliv chyby nebo nesrovnalosti. Díky za čas, který jsi tomu psaní věnoval.. :-)

• lubos bublik
    lubos bublik
    31.01.2007 15:00

Mal som tu prilezitost navstivit tuto stvrt.Mal som aj foto aj kameru.Mozno to bolo casom kedy som sa tam nachdzal,lebo ziadny problem sa nekonal.Musim ale potvrdit,ze navsteva tejto casti Londyna stoji za to.

Pro vkládání komentářů musíte být přihlášen(a).

Nové diskuse

Nové komentáře

Nejžhavější diskuse