Fotografování koncert? III.

• Jiří E Schott
    Jiří E Schott
    21.03.2006 14:34

a stativ

• Karel Svoboda
    Karel Svoboda
    Autor
    21.03.2006 15:34

Stativ?Na co?Ten jsem nikdy nepouzil:o)))Pochopil bych jeste monopod na trikilo bez stabilizace:o))))

• Martin Havle
    Martin Havle
    21.03.2006 16:32

Na lonskem love planet jsem videl typka, co pouzival monopod v jednom kuse.... jsem si rikal pane boze, proc to s sebou porad taha... a pak jsem si vsim ze maod lokte protezu.... Vsechna cest, fotit takhle musi bejt vazne drina. Jinak bych chtel videt, co by nekdo na koncertu vyfotil ze stativu... Vzhledem k tomu, ze se zpevaci porad pohybujou po stagi, tak musi bejt vazne umeni to ze stativu trefit....

• Karel Svoboda
    Karel Svoboda
    Autor
    21.03.2006 18:55

Jo Lonsky Love Planet byl beva.Tohohle typka jsem tam ale nevidel.Skoda ze tam jsem se nedostal na Hlavni hvezdu. Dostali se tam dva.Mafa a CTK. Tomu z Mafy bych urval kule za tu zhovdilost kdyz jsem ty fotky videl.A tohle si zamestnavaji za fotografy.Des hruza.Skla a fotak za pul mega, ale neumej s tim delat.

• Juraj Šebok
    Juraj Šebok
    21.03.2006 22:55

len taka mozno blba otazka - na koncertoch je vacsinou strop dost vysoko, od coho sa potom odraza?

• Juraj Šebok
    Juraj Šebok
    21.03.2006 22:55

teda blesk, samozrejme :)

• Karel Svoboda
    Karel Svoboda
    Autor
    22.03.2006 08:43

Odrazi se od vysunute odrazne desticky samozrejme.Proto je potreba regulovat jeho vykon.

• Martin Havle
    Martin Havle
    22.03.2006 16:09

Na Love Planet jsem fotak nemel, rozhod jsem se v patek v deset dopoledne ze vyrazim coz je trochu pozde na vyrizovani akre :).

Jinak jsem fotil na dvou akcich kde jsem potkal nekoho z Mafy, totiz na Hiphopkempu a Kelis a muzu jen potvrdit, ze jejich fotky byly neco neuveritelnyho... a to se jednalo o hodne dobre nasviceny stage, proste neuveritelny...

• Extáze s vůdcem
    Extáze s vůdcem
    22.03.2006 17:39

rád bych jen oponoval "extrémním časům kolem 1/20" a riziku rozmazání, často fotím s bleskem na koncertech na ISO 100 a čas kolem vteřiny a půl a naopak účelně synchronizuju na první lamelu a foťákem divoce otočím nebo ho při expozici otočím na nejbližší světlo:)) objekt je zmrazený pořád...

• Petr Stříbrcký
    Petr Stříbrcký
    23.03.2006 09:33

Díky za článek, spousta rad z praxe, to člověk jen přivítá.

Pro vkládání komentářů musíte být přihlášen(a).

Nové diskuse

Nové komentáře

Nejžhavější diskuse