-
Dotazy a připomínky |
14
příspěvků za
posledních
30
dnů
-
Diskuse ke galeriím |
8
příspěvků za
posledních
30
dnů
-
Diskuse ke článkům |
6
příspěvků za
posledních
30
dnů
-
Diskuse ke článkům |
2
příspěvky za
posledních
30
dnů
-
Dotazy a připomínky |
2
příspěvky za
posledních
30
dnů
a stativ
Stativ?Na co?Ten jsem nikdy nepouzil:o)))Pochopil bych jeste monopod na trikilo bez stabilizace:o))))
Na lonskem love planet jsem videl typka, co pouzival monopod v jednom kuse.... jsem si rikal pane boze, proc to s sebou porad taha... a pak jsem si vsim ze maod lokte protezu.... Vsechna cest, fotit takhle musi bejt vazne drina. Jinak bych chtel videt, co by nekdo na koncertu vyfotil ze stativu... Vzhledem k tomu, ze se zpevaci porad pohybujou po stagi, tak musi bejt vazne umeni to ze stativu trefit....
Jo Lonsky Love Planet byl beva.Tohohle typka jsem tam ale nevidel.Skoda ze tam jsem se nedostal na Hlavni hvezdu. Dostali se tam dva.Mafa a CTK. Tomu z Mafy bych urval kule za tu zhovdilost kdyz jsem ty fotky videl.A tohle si zamestnavaji za fotografy.Des hruza.Skla a fotak za pul mega, ale neumej s tim delat.
len taka mozno blba otazka - na koncertoch je vacsinou strop dost vysoko, od coho sa potom odraza?
teda blesk, samozrejme :)
Odrazi se od vysunute odrazne desticky samozrejme.Proto je potreba regulovat jeho vykon.
Na Love Planet jsem fotak nemel, rozhod jsem se v patek v deset dopoledne ze vyrazim coz je trochu pozde na vyrizovani akre :).
Jinak jsem fotil na dvou akcich kde jsem potkal nekoho z Mafy, totiz na Hiphopkempu a Kelis a muzu jen potvrdit, ze jejich fotky byly neco neuveritelnyho... a to se jednalo o hodne dobre nasviceny stage, proste neuveritelny...
rád bych jen oponoval "extrémním časům kolem 1/20" a riziku rozmazání, často fotím s bleskem na koncertech na ISO 100 a čas kolem vteřiny a půl a naopak účelně synchronizuju na první lamelu a foťákem divoce otočím nebo ho při expozici otočím na nejbližší světlo:)) objekt je zmrazený pořád...
Díky za článek, spousta rad z praxe, to člověk jen přivítá.
Pro vkládání komentářů musíte být přihlášen(a).