Jednou vzít ven místo fotoaparátu třeba rýč…

• kodlcr
    kodlcr
    31.12.2005 04:25

... tak super svetlo, trpelivost a hlavne zdravi ...

• Radim Spitzer
    Radim Spitzer
    01.01.2006 07:46

1*, no tak to jsem si zase krasne pocetl. Fotecky to ja lahudka pro oko :o) Preji Vam obema stastny Novy rok, a Dobre svetlo do nej.

• Jiri Neuschl
    Jiri Neuschl
    01.01.2006 15:45

Příjemný den,
    velmi pěkný článek, jen jediná připomínka - BEZPEČNOST ! Některé z břehů našich řek mohou být dosti vysoké (např. břeh řeky Odry u Ostravy je místy vysoký i 4 metry) a může hrozit (lokálně i do 1 metru od okraje převisu) stržení okraje břehu a následný pád osoby do řeky (v zimním období se přičítá nebezpečí sklouznutí na sněhu). Nemusím jistě připomínat, že právě v místech převisů (hlavně místa vnějšího oblouku meandrujícího toku) je tok nejhlubší a rychlost vody největší. Nechci tímto příspěvkem nikoho strašit. Naopak si myslím, že zmíněná činnost je potřebná, ale snažme se mít vždy na paměti možná rizika.
    S pozdravem a přáním všeho nejlepšího a ideální světlo pro další a další krásné snímky přírody
    Vás zdraví
    Jiří Neuschl

• Jan Veber
    Jan Veber
    Autor
    01.01.2006 16:09

Ahoj Jirko,

jsem rád, že jsi sem napsal svůj příspěvek! na tohle jsem úplně zapomněl!!

Ještě jednou díky!
    Honza

• Milan endy Jankovič
    Milan endy Jankovič
    02.01.2006 06:46

Díky za krásné povídání i fotky...Milan

• Jaroslav Drexler
    Jaroslav Drexler
    02.01.2006 08:28

Moc pěkný článek i fotky, díky

• Vláďa Plicka
    Vláďa Plicka
    02.01.2006 11:21

Ahoj Honzo, nádherný článek i rada jak odměnit ledňáčka za ten pocit štěstí, kterej člověk pocítí, když jej uvidí. Doufám, že se k němu v lednu vypravím a břehy očistím. Ať se Ti v roce 2006 daří stejně krásné fotoúlovky jako v letech minulých. Vláďa

• Iveta Kopretinková
    Iveta Kopretinková
    03.01.2006 14:20

Ahoj Honzo,musím říct,je poznat,že máš krásný vztah k přírodě,k "vopeřencům i nevopeřencům".Svědčí o tom Tvé články a hlavně fotografie,za kterými je spousta času a obětavosti.Vždycky ráda prohlédnu Tvé úlovky,stojí opravdu za to...díky.V tomhle roce jen to nej a minimálně tolik krásných obrázků jako loni...Ivet ;-)

• Jan Veber
    Jan Veber
    Autor
    03.01.2006 16:04

milí přátelé,
    moc Vám všem děkuji za přečtení článku i skvělé komentáře! dáváte mi tím impuls do další práce a to nejen tady na FA!
    Honza Veber

• Richard Brejník -  www.rbphoto.wbs.cz
    Richard Brejník - www.rbphoto.wbs.cz
    04.01.2006 22:58

Honzo,díky za nádherný článek který jsem zhltnul jedním dechem.Máte můj obdiv. (oba dva). :-)
    Přeji Ti dobré světlo a mnoho krásných fotografií nejen ledňáčků.

Pro vkládání komentářů musíte být přihlášen(a).

Nové diskuse

Nové komentáře

Nejžhavější diskuse