-
Diskuse ke galeriím |
9
příspěvků za
posledních
30
dnů
-
Diskuse ke článkům |
6
příspěvků za
posledních
30
dnů
-
Diskuse ke galeriím |
5
příspěvků za
posledních
30
dnů
-
Diskuse ke článkům |
5
příspěvků za
posledních
30
dnů
-
Diskuse ke galeriím |
2
příspěvky za
posledních
30
dnů
... tak super svetlo, trpelivost a hlavne zdravi ...
1*, no tak to jsem si zase krasne pocetl. Fotecky to ja lahudka pro oko :o) Preji Vam obema stastny Novy rok, a Dobre svetlo do nej.
Příjemný den,
velmi pěkný článek, jen jediná připomínka - BEZPEČNOST ! Některé z břehů našich řek mohou být dosti vysoké (např. břeh řeky Odry u Ostravy je místy vysoký i 4 metry) a může hrozit (lokálně i do 1 metru od okraje převisu) stržení okraje břehu a následný pád osoby do řeky (v zimním období se přičítá nebezpečí sklouznutí na sněhu). Nemusím jistě připomínat, že právě v místech převisů (hlavně místa vnějšího oblouku meandrujícího toku) je tok nejhlubší a rychlost vody největší. Nechci tímto příspěvkem nikoho strašit. Naopak si myslím, že zmíněná činnost je potřebná, ale snažme se mít vždy na paměti možná rizika.
S pozdravem a přáním všeho nejlepšího a ideální světlo pro další a další krásné snímky přírody
Vás zdraví
Jiří Neuschl
Ahoj Jirko,
jsem rád, že jsi sem napsal svůj příspěvek! na tohle jsem úplně zapomněl!!
Ještě jednou díky!
Honza
Díky za krásné povídání i fotky...Milan
Moc pěkný článek i fotky, díky
Ahoj Honzo, nádherný článek i rada jak odměnit ledňáčka za ten pocit štěstí, kterej člověk pocítí, když jej uvidí. Doufám, že se k němu v lednu vypravím a břehy očistím. Ať se Ti v roce 2006 daří stejně krásné fotoúlovky jako v letech minulých. Vláďa
Ahoj Honzo,musím říct,je poznat,že máš krásný vztah k přírodě,k "vopeřencům i nevopeřencům".Svědčí o tom Tvé články a hlavně fotografie,za kterými je spousta času a obětavosti.Vždycky ráda prohlédnu Tvé úlovky,stojí opravdu za to...díky.V tomhle roce jen to nej a minimálně tolik krásných obrázků jako loni...Ivet ;-)
milí přátelé,
moc Vám všem děkuji za přečtení článku i skvělé komentáře! dáváte mi tím impuls do další práce a to nejen tady na FA!
Honza Veber
Honzo,díky za nádherný článek který jsem zhltnul jedním dechem.Máte můj obdiv. (oba dva). :-)
Přeji Ti dobré světlo a mnoho krásných fotografií nejen ledňáčků.
Pro vkládání komentářů musíte být přihlášen(a).