-
Diskuse ke galeriím |
9
příspěvků za
posledních
30
dnů
-
Diskuse ke článkům |
6
příspěvků za
posledních
30
dnů
-
Diskuse ke článkům |
5
příspěvků za
posledních
30
dnů
-
Diskuse ke galeriím |
3
příspěvky za
posledních
30
dnů
-
Diskuse ke galeriím |
2
příspěvky za
posledních
30
dnů
PĚkné rady.
Díky Honzo.
Hezky clanek i fotografie. Diky. Prekvapilo mne, ze srnci rije je v jiny termin nez jeleni :)
perfekt článek Honzo, fotky též !
Stále víc a víc obdivuji ty, co umí fotit ve volné přírodě. Zrovna včera jsem se vybaven novým monopodem vydal brzy ráno do místního lesa. Naposledy jsem v něm byl před dvěma měsíci a moc se mi tam líbilo. Včera jsem odtud utekl po 10-ti minutách poštípaný od komárů a popíchaný od kopřiv bez jediné fotky. Vůbec jsem to tam nepoznával :o)
Krásný s láskou napsaný článek.
Kolbiš: ano, les se během roku hodně změní, ale nevzdávej to!Vhodný repelent Ti pomůže vrátit se zpátky do Tvých oblíbených míst...
Víš co si vždycky říkám já? Jak asi mnohdy trpí ti, co fotí např.pro National Geographic?? zima, horko, prales, poušť, země, kam bys nejel ani za zlaté prase...Co je proti tomu zarostlý les a pár komárů:-).
moc prijemne cteni a i prinosne .. :) diky za nej..
Golfphoto: no repeletny vetsinou nefungujou a kdyz ano, tak je zver citi na velkou vzdalenost ;)
Lasister: to máš pravdu i nemáš, v místech s intenzivní lesní činností je zvěř na repelenty zvyklá, věřil bys tomu? cítí je denně, používají je lesní dělnice i ostatní personál...cigareta také pomůže, ale je u ní daleko větší nebezpečí založení nechtěného ohně...
Super článek,nádherný fotky.Co dodat?
Pro vkládání komentářů musíte být přihlášen(a).