• Ivan Tomášek
    Ivan Tomášek
    17.07.2005 14:20

PĚkné rady.
    Díky Honzo.

• Helena Macenauerová
    Helena Macenauerová
    17.07.2005 18:26

Hezky clanek i fotografie. Diky. Prekvapilo mne, ze srnci rije je v jiny termin nez jeleni :)

• Petr Lusk Bros
    Petr Lusk Bros
    17.07.2005 20:16

perfekt článek Honzo, fotky též !

• Kolbiš
    Kolbiš
    18.07.2005 08:54

Stále víc a víc obdivuji ty, co umí fotit ve volné přírodě. Zrovna včera jsem se vybaven novým monopodem vydal brzy ráno do místního lesa. Naposledy jsem v něm byl před dvěma měsíci a moc se mi tam líbilo. Včera jsem odtud utekl po 10-ti minutách poštípaný od komárů a popíchaný od kopřiv bez jediné fotky. Vůbec jsem to tam nepoznával :o)

• zbyněk
    zbyněk
    18.07.2005 09:54

Krásný s láskou napsaný článek.

• Jan Veber
    Jan Veber
    Autor
    18.07.2005 13:14

Kolbiš: ano, les se během roku hodně změní, ale nevzdávej to!Vhodný repelent Ti pomůže vrátit se zpátky do Tvých oblíbených míst...
    Víš co si vždycky říkám já? Jak asi mnohdy trpí ti, co fotí např.pro National Geographic?? zima, horko, prales, poušť, země, kam bys nejel ani za zlaté prase...Co je proti tomu zarostlý les a pár komárů:-).

• Lukáš Sedláček
    Lukáš Sedláček
    18.07.2005 15:55

moc prijemne cteni a i prinosne .. :) diky za nej..

• Vlastimil Machek
    Vlastimil Machek
    18.07.2005 18:57

Golfphoto: no repeletny vetsinou nefungujou a kdyz ano, tak je zver citi na velkou vzdalenost ;)

• Jan Veber
    Jan Veber
    Autor
    18.07.2005 19:28

Lasister: to máš pravdu i nemáš, v místech s intenzivní lesní činností je zvěř na repelenty zvyklá, věřil bys tomu? cítí je denně, používají je lesní dělnice i ostatní personál...cigareta také pomůže, ale je u ní daleko větší nebezpečí založení nechtěného ohně...

• Václav Šilha
    Václav Šilha
    18.07.2005 21:51

Super článek,nádherný fotky.Co dodat?

Pro vkládání komentářů musíte být přihlášen(a).

Nové diskuse

Nové komentáře

Nejžhavější diskuse