Test Zoner Photo Studio 7

  • Aleš Hasala
    Aleš Hasala
    19.01.2005 12:11

    Jenom drobna poznamecka - v popisku u obrazku s orezem by mela byt klavesova zkratka pro zobrazení pomocných linií Ctrl+Tab. Jinak pekna recenze, jde videt ze autor produkt hodne podrobne zna a vi, o cem pise.

  • JanHl
    JanHl
    19.01.2005 14:36

    Název je silně zavádějící "Test Zoner Photo Studio 7" to tedy zcela jistě není a recenze také ne, spíše popis. Psal jsem pro jiný server recenzi na verzi 5, před vánoci jsem si koupil verzi 7 Prof. a trošku komunikuji s výrobcem. Kdyby autor psal opravdový test a program si alespoň maličko osahal, našel by řadu příjemných vlastností, ale také pár docela velkých chybek. Jako popis možností programu je článek slušný, přimlouval bych se za změnu naprosto zavádějícího nadpisu.

  • Aleš Hasala
    Aleš Hasala
    19.01.2005 15:10

    JanHl> Ja recenze nepisu, jenom je ctu. To ze je to pekna recenze jsem nenapsal jen tak nahodou, videl jsem jine "utvary", kde nebyl autor ani schopen napsat dobre jmeno produktu, proste vzal jenom seznam novinek a napsal kolem nejakou vatu, z ktere bylo videt, ze vubec netusi, o co jde. Sam autor zde hned v prvnim odstavci pise, ze se bude venovat hlavne novinkam, takze tady zadny problem nevidim.
    Me se spis zavadejici zda vas termin "pár docela velkých chybek". Bud je to velka nebo mala chyba...
    Jinak vsem muzu doporucit zaplatu na sestaveni 5, ktera hodne problemu resi a prinasi i nove vlastnosti.

  • Jarda Kvapil __
    Jarda Kvapil __
    19.01.2005 15:12

    jer
    Kdo ma hezky vytvoren soubor s klicovymi slovy ?

  • JanHl
    JanHl
    19.01.2005 15:28

    Zásadní zatím neopravená chyba je neschopnost zobrazit správnou barevnou hloubku u souborů 36 bitů (tj. zobrazuje se 24-bitů), pokud ho začnete editovat omylem, je automaticky převeden na 24-bitů (mám skener i digitál, tj. oba typy souborů v jednom adresáři k jednomu tématu). Další je uživatelské třídění, vynikající myšlenka, ale zatím nedotažená. Jinak s programem jsem naprosto spokojen, ale doufám, že tohle vychytají.

  • Jaroslav Fikker
    Jaroslav Fikker
    Autor
    19.01.2005 20:24

    To AH: Chybička se vloudila, děkuji za upozornění. Oprava popisu příslušného obrázku již byla provedena.

Pro vkládání komentářů musíte být přihlášen(a).

Nové diskuse

Nové komentáře

Nejžhavější diskuse