-
Diskuse ke galeriím |
9
příspěvků za
posledních
30
dnů
-
Diskuse ke článkům |
6
příspěvků za
posledních
30
dnů
-
Diskuse ke článkům |
5
příspěvků za
posledních
30
dnů
-
Diskuse ke galeriím |
3
příspěvky za
posledních
30
dnů
-
Diskuse ke galeriím |
2
příspěvky za
posledních
30
dnů
hmmm... jsem tam byl pred mesicem a nemohu se vsim plne souhlasit, autor se evidentne snazi zaujmout ctenare a par veci si vysperkoval k dokonalosti...
Tento článek přesně popisuje naše dojmy z dvoutýdenní cesty Marokem. Je mi líto pokud někdo z Vás v Maroku zažije něco jiného. Prosím xmsi můžeš uvést příklady co jsem v článku "vyšperkoval". Díky Přemek Kaňok.
nerikam, ze by to vsechno nebylo pravda, spise to podani mi prijde moc senzacechtive, prirovnal bych tve vypraveni zpravam TV Nova a realitu zpravodajstvi CT, ale to je jen muj nazor, ostatne co vede cloveka k napsani takoveho clanku... nerikal bych to, kdybys tam nebyll jen 2 tydny... nicmene Maroko je fantasticka zeme a nadherni lide, vrele doporucuji!
Samozřejme dva týdny jsou žalostně málo, ale článek jsem nepsal za účelem senzacechtivosti. Ovšem Maroko na nás udělalo extrémně dobrý dojem což je zřejmé po srovnání s články z Turecka, Filipín nebo Egypta. A proč píšu? Protože mě to baví. Díky za připomínky Přemek Kaňok
a jak je to tam s hulenim? je to porad pohoda?
je to tam kytičkový ráj
Ne, že by to bylo napsané špatně, ale... Chybí tomu vyváženost, potenciální návštěvník se dozví na co se má těšit, nemá tušení o tom na co se připravit. A jelikož jsme na fotografickém servru, chybí mi i více informací o fotografování v Maroku. Za kolik se nechal vyfotit nosič vody? Jak je to s focenim žen v této muslimské zemi?
Pro vkládání komentářů musíte být přihlášen(a).