• Fotograf 8
    Fotograf 8
    03.10.2002 16:52

hmmm... jsem tam byl pred mesicem a nemohu se vsim plne souhlasit, autor se evidentne snazi zaujmout ctenare a par veci si vysperkoval k dokonalosti...

• Přemysl Kaňok
    Přemysl Kaňok
    Autor
    03.10.2002 17:45

Tento článek přesně popisuje naše dojmy z dvoutýdenní cesty Marokem. Je mi líto pokud někdo z Vás v Maroku zažije něco jiného. Prosím xmsi můžeš uvést příklady co jsem v článku "vyšperkoval". Díky Přemek Kaňok.

• Fotograf 8
    Fotograf 8
    04.10.2002 08:49

nerikam, ze by to vsechno nebylo pravda, spise to podani mi prijde moc senzacechtive, prirovnal bych tve vypraveni zpravam TV Nova a realitu zpravodajstvi CT, ale to je jen muj nazor, ostatne co vede cloveka k napsani takoveho clanku... nerikal bych to, kdybys tam nebyll jen 2 tydny... nicmene Maroko je fantasticka zeme a nadherni lide, vrele doporucuji!

• Přemysl Kaňok
    Přemysl Kaňok
    Autor
    04.10.2002 09:18

Samozřejme dva týdny jsou žalostně málo, ale článek jsem nepsal za účelem senzacechtivosti. Ovšem Maroko na nás udělalo extrémně dobrý dojem což je zřejmé po srovnání s články z Turecka, Filipín nebo Egypta. A proč píšu? Protože mě to baví. Díky za připomínky Přemek Kaňok

• Brtkow
    Brtkow
    09.10.2002 13:36

a jak je to tam s hulenim? je to porad pohoda?

• Přemysl Kaňok
    Přemysl Kaňok
    Autor
    09.10.2002 15:03

je to tam kytičkový ráj

• Miluna
    Miluna
    18.10.2002 08:38

Ne, že by to bylo napsané špatně, ale... Chybí tomu vyváženost, potenciální návštěvník se dozví na co se má těšit, nemá tušení o tom na co se připravit. A jelikož jsme na fotografickém servru, chybí mi i více informací o fotografování v Maroku. Za kolik se nechal vyfotit nosič vody? Jak je to s focenim žen v této muslimské zemi?

Pro vkládání komentářů musíte být přihlášen(a).

Nové diskuse

Nové komentáře

Nejžhavější diskuse