-
Diskuse ke galeriím |
8
příspěvků za
posledních
30
dnů
-
Diskuse ke článkům |
2
příspěvky za
posledních
30
dnů
-
Diskuse ke galeriím |
2
příspěvky za
posledních
30
dnů
-
Diskuse ke článkům |
1
příspěvek za
posledních
30
dnů
-
Diskuse ke článkům |
1
příspěvek za
posledních
30
dnů
Krásná reportáž doplněna o ještě krásnější fotografie! Blahopřeji a přidávám obdiv Vaší odvaze!!!
Moc hezké, díky
Stano zacnu dotazem. Znas pocit, prijemneho mrazeni po celem tele? Yes? Tak takovy pocit jsem mel v prubehu cteni tveho clanku!
V prve rade uzasne obrazky s nadhernym komentarem! Mnoho rad jak fotit v krajich pro me neznamych...
V podstate ale i z de v USA se musi dodrzovat jista pravidla a neda se fotit kde kdo a kdykoliv. Zde je podle mych zkusenosti vse zalozeno na duvere fotografovanych lidicek, hlavne mali cernosi maji radi to co jsi popsala "vidi svou fotku a udelaji cokoliv":o)
...ci na postrehu fotografa ktery nemuze fotit vse ale jen co je "zajimave"
Kriterii je mnoho a hlavne jsou to nepredvidatelne situace ktera ja moc rad resim:o). To vse ani zde neni jen o pozitivech, obcas za mnou prijdou lide a reknou "nefot nas!" a clovek to musi respektovat...
Tvuj clanek je pro mne pekny darecek pod stromecek:o) Ahoj a drzim Vam oboum palce
Moc pěkný a podnětný článek, člověka potěší, když objeví někoho, kdo je stejně „postižený“ cestováním a focením, jako je on sám. Při čtení jsem jen litoval, že jsem nenašel tolik odvahy k focení lidí, takže se mi objevují na fotkách spíše jen náhodně. Tvůj článek mi bude dobrou inspirací při dalších cestách. Ještě se musím obdivně vyjádřit k vašim www stránkám – zatím jsem je prohlédl jen zběžně, ale určitě se k nim vrátím – jsou precizně zpracované a ty moje jsou proti nim vysloveně odfláknuté (je to dobrý políček, abych se v budoucnu snažil něco s tím udělat). Jinak přeji do Nového roku hodně zdraví a energie k dalším cestám.
Protože se v komentáři objevilo jen coal - to jsem zadal při registraci, že to po mě formulář chtěl - připojuji i jmého - Pavel Tyle
krásný článek Stáňo, těším se na další Tvé nádherné fotky. Kuba
děkuji vám všem za přání a milá slova...
Krásný článek i fotografie a musím Ti prozradit, že na vaše cestopisné knihy mne s nadšením upozornil můj přítel z Německa...to jsou paradoxy, viď..:o)))
attina: díky! - no to tedy!? - jak se prosímtě dostaly do Německa?
Srdečně zdravím! Je pěkné, že se s námi dělíte o své zkušenosti z dalekých cest. To se někdo má...
Perfektní fotky a doprovodné slovo, ze kterého se můžme poučit. Nabrat odvahu k focení lidiček sbírám u nás a není to jednoduché. Natož v zahraničí. Přeji Vám oběma hodně štěstí při cestování a zase nás něčím obdarujte. Podívám se na Vaše www stránky.
Pro vkládání komentářů musíte být přihlášen(a).