Výběr galerie.

  • Petr Novák-Moric
    Petr Novák-Moric
    Autor
    21.11.2017 04:24

    Vložil jsem první fotku do galerie a jako začátečník se chci zeptat, jestli můžu vložit stejnou fotku do více galerií, kde splní kriteria. V mém případě třeba Černobílé foto a Krajina. Nebo si musím zvolit jen jednu?

  • Helena Macenauerová
    Helena Macenauerová
    21.11.2017 07:10

    Galerii muzes vybrat jen jednu...k fotce ale muzes priradit TAGy a tech uz muze byt vic

  • E.B.E
    E.B.E
    21.11.2017 19:14

    Helenka určitě chtěla odpovědět, že fotku sice můžeš vložit víckrát, ale nejen, že to nikdo neocení. Naopak...už tak je tu dost hrozných cvaků. Ještě aby se tu objevili víckrát :-(

  • KIV
    KIV
    21.11.2017 19:45

    No, rozumím jak to Petr myslel - vložíš fotku jednou, ale zatrhneš u ní několik kategorií, například černobílá-fotografie, street-photo, momentky, atd... Je to pak dobré, když chceš vidět třeba všechny streetovky, tak si je prohlížíš pod street photo, a máš tam i barevné, i černobílé, i ty co jsou víc město, i ty co jsou víc lidi, či street reportáž, atd... Pokud si pamatuji, dřív to tak bylo i tady, než byly fotky s multi kategoriemi přeřazeny do kategorie ostatní,
    K tagům - jak zobrazím seznam tagů, a jak třeba najdu všechny fotky, u kterých lidi použili TAGY naznačující (různými slovy či souslovími), že to je streetovka? Dík.

  • Petr Novák-Moric
    Petr Novák-Moric
    Autor
    24.11.2017 04:33

    Myslel jsem to tak: já třeba fotím hlavně černobílou krajinu. Když dám fotku do Černobílé foto, tak ten, kdo si prohlíží Krajinu, ji neuvidí a naopak. Prohlížet celou galerii třeba nechce, protože jsou tam věci, které nejsou středem jeho zájmu. A mě by taky zajímaly názory ostatních na vloženou fotku jak z pohledu krajináře, tak toho, kdo se soustředí na čb foto a krajina přitom třeba nemusí být jeho šálek kávy. Ale možná jenom, jako nový člen, se v tom ještě neorientuji.

  • Helena Macenauerová
    Helena Macenauerová
    24.11.2017 21:45

    jj, rozumim, jak to myslis...system neumoznuje zaradit fotografii do vice kategorii, tedy se musis rozhodnout, ktera z kategorii je pro tebe ta dulezitejsi...system ale umoznuje priradit k fotografii tag=štítek, dokonce vice tagu=štítků.. (třeba krajina, černobílé foto,...). Podle nich se da pak i vyhledavat - viz "hledat" v pravem rohu nahore, kde se vybere "hledání ve štítcích". Nebo na hlavní straně Galerie se v pravem sloupci zobrazují "nejpoužívanější štítky" evt 50TOP štítků.

  • Petr Novák-Moric
    Petr Novák-Moric
    Autor
    25.11.2017 21:29

    Jo, díky, jak si postupně pročítám staré články, tak na to přicházím. Konkrétně tady o tom už se tam psalo.

Pro vkládání komentářů musíte být přihlášen(a).

Nové diskuse

Nové komentáře

Nejžhavější diskuse