-
Diskuse ke galeriím |
8
příspěvků za
posledních
30
dnů
-
Diskuse ke galeriím |
2
příspěvky za
posledních
30
dnů
-
Diskuse ke článkům |
1
příspěvek za
posledních
30
dnů
-
Diskuse ke článkům |
1
příspěvek za
posledních
30
dnů
-
Diskuse ke článkům |
1
příspěvek za
posledních
30
dnů
To je proste genialni!:-) Genialne jednoduche, "jen" staci pouzit hlavu.:-) Prima varianta pro nas, kteri proste nemuzeme behat mokrinami, lesy, budovat ukryty a pouzivat ohniska 300+. Diky za tip.:-)
Článek se mi moc líbí, ale nějak se mi nezamlouvají některé fotografie, konkrétně třetí a šestá (nejen): malá hlava a půlka fotografie směrem nahoru je už jen z jedné barvy?! Nejsem určitě tak zkušený jako autor, ale takhle se mi to moc nelíbí :-(
Pane Bedrych, moc Vám děkuju za svůj názor a rád bych k Vašim výtkám, dá-li se to tak říct napsal, že pozadí u luňáka hnědého(3.snímek) je tvořeno nahoře jen jednou barvou proto, že jsem ho snímal proti louce, na které byl zhruba z jedné poloviny stín a na druhé slunce a ohnisková vzdálenost objektivu, který jsem pro fotografování použil, vytvořila toto monotonní jednobarevné pozadí. Totéž se týká sovy pálené(6), kdy jsem naopak tuto sovu fotografoval proti temnému stromu v pozadí. Kdybych tenkrát použil korekci na blesku, nemuselo to pozadí vyniknout tak jak vyniká, tedy spíše nevyniká, ale chybami se člověk učí a i já se neustále učím a už vůbec nejsem tak zkušený, jak si myslíte. Jen chci dát lidem kupříkladu tip na to, co a jak také fotografovat, nejsem z těch, kteří si know-how svých snímků nechávají pro sebe a ze snímků prokazatelně ze zajetí dělají tajnosti např.severské tundry. Jan Veber
Tento clanek mne moc potesil,mohl jsem si totiz vse vyzkouset jiz vcera v praxi. Na Hukvaldech meli sokolnici podobnou akci,a tak jsem toho vyuzil :o). Pouzivam Canon 300 s objektiem 75-300. Obcas jsem ani nemackal spoust,proste jen koukal do tech nadhernych oci at uz Bubo Bubo(Víra :o),orla,nebo jinych ptacku. Zkusenost to byla pro mne nova a vysledek snad bude stat za to.. Robin
Precetl jsme si se zajmem Vas clanek, z ktereho je citi velke nadseni pro vec (fotografovani ptaku, i kdyz clovek nema na "pravou wildlife" fotografii). Mam jenom poznamecku - myslim, ze doslo k male chybicce v nazvoslovi - na fotografii neni sup stepni (toho ani neznam, leda orel stepni), ale sup belohlavy. Jinak Vam preji mnoho uspechu ve Vasem snazeni!
Pro vkládání komentářů musíte být přihlášen(a).