Dobrá rada nad zlato

• 26.02.2016 11:50
  • KIV
  • 87
  • Macenauerová  nemá čas
    Macenauerová nemá čas
    26.02.2016 21:58
    Reaguje na E.B.E 26.02.2016 21:57:

"Mohl bych se madam prosím zeptat, za jakým účelem vkládáte fotografie k..." - zobrazit celý komentář

5-7

• E.B.E
    E.B.E
    26.02.2016 22:01

Dík Pepo, číst umím. Ale tohle nebude odpověď, na kterou jsem se ptal.

• KIV
    KIV
    Autor
    26.02.2016 22:12

Koukněte se, pánové, pokud si chcete projednávat své srdeční problémy, otevřete si laskavě ve foru svá vlákna. Vše co zde chci diskutovat, je co najdete v mém otvíracím příspěvku na stránce jedna.

• E.B.E
    E.B.E
    26.02.2016 22:23

Takže bez odpovědi. Škoda. Mělo to být k tématu. Tak si jen ještě dovolím ke zmíněnému bezdomovci: Pochybuji, že kdokoli, jako i ten bezdomovec, bude bezdůvodně obtěžovat kolemjdoucí se svým názorem ohledně vkladu miliónu, jak říkáte. Ale pokud se ho sama zeptáte, myslím, že vám odpoví. Analogie zdejšího serveru, kam vložíte fotku prakticky s otázkou: "Hele, lidi. Co říkáte na tohle?" ...dost těžko se to dá pochopit jinak, a předpokládat, že nepřijde "odpověď"

• KIV
    KIV
    Autor
    26.02.2016 22:42

Takže odpověď k tématu, nebo spíš dotaz k tématu:
    https://www.fotoaparat.cz/uzivatel/71452/
    „Komu chybí moje fotky, musí vydržet. Starý sou okoukaný, nebo nestojí za to a nový nejsou nachystaný“
    Co říkáte, zvládl byste i vy jít s kůží na trh se svými 6 fotkami, ať víme, co ve vás je?

• E.B.E
    E.B.E
    26.02.2016 22:59

Samozřejmě :-) Jen pořád nevidím smysl. Budou moje komentáře jiný, hodnotnější? Ne. Bohužel mám už svoje zkušenosti. Vždycky se totiš najde důvod proč říct: "tvoje názory mě nezajímají" :-( A je to fakt škoda. Jestli můžu mluvit za sebe, nemám potřebu někomu dělat naschvály, kazit mu radost z fotografování. Ale ani naopak. Říkat lidem co chtějí slyšet, aniž by to byla pravda a já to viděl jinak. Spousta lidí to vždycky ocenila, no ještě větší část to bohužel k vlastní škodě ,vidí jako nějaké ubližování, povyšování. Přitomje tak těžké v dnešní době dovědět se pravdu, když se na ni někdo zeptá. Opravdu byste raděj slyšela od manžela odpověď na otázku "jak mi to sluší", že je to super, i když by šaty ve skutečnosti vypadaly jako pytel od brambor a dělaly vás tlustou? ... nemusí být ani kvalifikovanej módní návrhář, ale já osobně bych raděj slyšel: "Ty hele...no...tohle raděj ne. Není to ono. Zkus si něco jinýho"

• ornitolog TomT
    ornitolog TomT
    26.02.2016 23:04
    Reaguje na KIV 26.02.2016 11:50:

"Navrhuji, aby každý kdo bude komentovat fotky, musel mít vložených v té..." - zobrazit celý komentář

Ačkoliv v tom návrhu zaznívá určitá míra rozumnosti, celkově vzato to považuju za blbost. Mě zajímá názor každýho, komu stojí za to mi ho napsat.

• E.B.E
    E.B.E
    26.02.2016 23:10

Ta míra rozumnosti je v čem? ...možná jsem to s tím 5-7 jen špatně pochopil. Ale co pak lidi, kteří vědí, že jim to nejde a jen se hodlají zlepšit. Nižší známky jim nevadí ... ti zůstanou bez hodnocení? ...zpětné vazby? ...prosím vysvětlete

• KIV
    KIV
    Autor
    26.02.2016 23:13
    Reaguje na E.B.E 26.02.2016 22:59:

"Samozřejmě :-) Jen pořád nevidím smysl. Budou moje komentáře jiný,..." - zobrazit celý komentář

Řeči, řeči, řeči, řeči.
    Počkám si na ty vaše fotky...

• KIV
    KIV
    Autor
    26.02.2016 23:21
    Reaguje na E.B.E 26.02.2016 23:10:

"Ta míra rozumnosti je v čem? ...možná jsem to s tím 5-7 jen špatně pochopil..." - zobrazit celý komentář

No, těm to vytmavíte vy, spoléhám na vás... :-)

Pro vkládání komentářů musíte být přihlášen(a).

Nové diskuse

Nové komentáře

Nejžhavější diskuse