-
Diskuse ke galeriím |
8
příspěvků za
posledních
30
dnů
-
Diskuse ke článkům |
2
příspěvky za
posledních
30
dnů
-
Diskuse ke galeriím |
2
příspěvky za
posledních
30
dnů
-
Diskuse ke článkům |
1
příspěvek za
posledních
30
dnů
-
Diskuse ke článkům |
1
příspěvek za
posledních
30
dnů
Kde prosím najdu nové téma? Chtěla bych se také zúčastnit.
Děkuji. Lucie Tydlačková
No, já souhlasím s Kamilem Vargou v jedné věci. A sice, že fotografie byly, tentokrát, opravdu mizerné. S čím naopak nesouhlsím absolutně, je vítězná fotografie. Jó, kdyby to by, řekněme, čtverec odleva, bvez toho světla po uhlopříčce, tak snad i jo. Na fotce se totiž tluče všechno se vším, autor vůbec nerespektoval známou věc, čím míň, tím lépe, Kdyby aspoň ten světelný paprsek nerozděloval fotku tak otrocky napůlm ale šel by, řekněme víc zhora trochu víc doleva, například. Ale tohle se mi nelíbí, kompozičně, ani trochu. Chápu sice, že na výběr toho moc nebylo, ale kdybych měl vítěze určit já, pak by to byly ty dvě děti s tím smetákem, nebo co to mají. To, jaké štěstí mají lidé v tomto věku, ať žijí kdekoli, to si uvědomí až v pozdějším věku. Je velké štěstí, mít 5 let. Bral bych to. To mi můžete věřit.
Nebo ten chlapec s tím psem, Prosté štěstí, o tom by ta soutěž asi měla být. Nebo ty tři děti jdoucí po cestě. Hlavně jsou to, všechny tři, přirozené fotky. A o tom by, fotografie, měla být.
Ráda bych dodala svůj názor na moje problémy s takovým tématem. Člověk se snaží vyhovět zadání tak moc, že výsledek postrádá život, jiskru a invenci. Často je vidět, že autor se neuměl rozhodnout, jak zpracovat myšlenku. příliš velké úsilí se pak stane chybou. Není bezprostřední
Pro vkládání komentářů musíte být přihlášen(a).