Zpracování tématu: "Dialog"

• Taffey
    Taffey
    19.05.2011 12:10

Tak pokud bych měl k fotografii přistupovat stylem fotky Boj o lízátko, tak se dám radši na štrykování. V článku jsou pěkné fotky, ale zrovna tahle je opravdu katastrofální. Ne výtvarně, dokonce bych řekl, že se mi líbí, ale tou strojeností a nahraností. Nikdo mě nepřesvědčí, že je to momentka. Působí to na mě falešně. Ale provedené to je dobře.

• Radek Burda
    Radek Burda
    20.05.2011 09:02

jedina - a to vitezna - fotografie je "dialog". Ukazat Dialog jako mechanicke "povidani" je nejnemotornejsi klise a naprosta ztrata soudnosti a take tomu odpovida pitomost zobrazeni.

Ale rekl bych, ze duvodem bude spis roubovani hovadin z nekonecnych supliku zpusobenych nahlymi hnutimi mysli, nez zamysleni se nad pojmem a ruznymi valery a vyznamy Dialogu...

• rulisa
    rulisa
    25.05.2011 23:06

Ale jako téma se mi to líbí. I ta vítězná kočka, a nakonec i ten boj o lízátko, nevadí mi takhle ujetě stylizovaný fotky, když je z nich cítit, jak se při tvorbě všichni bavili a šlo jim to od srdce. :-)
    Ostatní jsou - pravda - nuda.

• Radek Burda
    Radek Burda
    26.05.2011 07:58

Boj o lizatko je presne ten typ fotek, kdy mame modelky a volny cas.. a tak se sejdeme a "delame fotky"...ostatne, jiste si -ruliso- pamatujes z teto serie i dalsi fotografie...

vis, ono to "hej, ksichti se, delame fotky", ono to z toho je citit na sto honu.

• rulisa
    rulisa
    26.05.2011 22:02

No právě, kdyby se to tvářilo jakože doopravdy, bylo by to blbý. Ale ono se to tváří prostě tak, jak to je.
    Hele, jak se od toho liší třeba moje a Deeina nahá zadnice na parkúrovým rahně? Akorát jinou orientací ksichtu. Tak co. :-)

Pro vkládání komentářů musíte být přihlášen(a).

Nové diskuse

Nové komentáře

Nejžhavější diskuse