Zpracování tématu: "PF 2011"

  • Radek Burda
    Radek Burda
    24.01.2011 08:12

    no nazdar :-)
    jestli jsou zdejsi blbosti tim lepsim, cim se lide zasobuji s prichodem noveho roku, tak to je fakt jizda.

    pf 2011.

  • Taffey
    Taffey
    24.01.2011 12:18

    Radku, ano, je to tak, jak říkáš. Invence vůbec žádná. Nicméně musím oponovat hodnotícímu v mnoha bodech. Třeba ta péefka S ledovým klidem - no, není to nic extra, nicméně, vzhledem k tomu, že, zřejmě tatík, je opřen o mantinel vlevo a malý brankař je taky hodně vlevo, přičemž se, pochopitelně, oba dívají doprava, je úplně prázdná pravá strana fotky k dobru věci. Tedy, z mého pohledu. Vždyť vyhlížejí budoucnost, že ano. K té fotce s těmi čtverci-tam mi umístění všech hlavních motivů zcela do PHR vyloženě imponuje a bylo by tomu tak i tehdy, pokud by stěna byla úplně rovná bez čtverců. Co mi ale, na fotce, vyloženě vadí je použitý font. To je opravdu velká mizerie, očekával bych tam něco a la štětcem psáno. Tohle vypadá jako přes šablonu a to mi nesedí. Těch pár cákanců, jak píše lektor, bych ale přivítal, je to dobrý nápad. No a k tomu vítězi? Na můj vkus je to zbytečně složité na péefku. V jednoduchosti je síla a ta tomuto opusu chybí. Byť je to pěkně uděláno.

  • Walther Krupinsky
    Walther Krupinsky
    24.01.2011 21:26

    Zase ale tito autori maji zrejme bezne rodinne a socialni vazby a jsou dusevne vyrovnani, coz je velmi vyhodny stav proti jinym variantam, ktere se v diskuzi nabizeji. Komu takovy clovek s invenci to PF posila? S kym hraje Karpov na dovolene v Burgasu sachy? Predstavte si ze jste Burda a mate kazdy den zit.

  • Radek Burda
    Radek Burda
    25.01.2011 06:35

    problem, waltre, je ten, ze az sem pristanou martani, spletou si tyhle lidi s akvarijnimi rybkami a vystrili to tu, jako my bizony.

    vubec je nenapadne, ze tomu tady sefujem.

  • Walther Krupinsky
    Walther Krupinsky
    25.01.2011 21:33

    Smrt paprskometem je bezbolestna a rychla a pokud ma prijit konec lidstva, tak je to nejlepsi reseni. Burda ovsem umre pomalou smrti na plazmovy vybuch slunce o neco pozdeji.

Pro vkládání komentářů musíte být přihlášen(a).

Nové diskuse

Nové komentáře

Nejžhavější diskuse