Zpracování tématu: "Řeč těla"

  • Taffey
    Taffey
    08.11.2010 16:57

    No, víte, co degraduje Vašeho vítěze v mých očích totálně? Není to mizerná technická kvalita, která je opravdu mizerná, ale její nevěrohodnost. Nemůžete vyfotit tímto způsobem smutek. K tomu je obličej příliš odseparován od okolí, které by mělo být aspoň trochu čitelné. Je to evidentně nahrané a proto mě, fotka, nechává, totálně chladným. Fotka není přirozená a měla by být, když si dělá čáku na bednu.

  • Lu...Ny
    Lu...Ny
    09.11.2010 21:22

    u toho posledního snímku bych spíš řekl že jde o dlouhou expozici než o dvojexpozici a to z důvodu že je viditelná šmouha po pohybu hlavou dolů nebo nahoru

  • Petr Linhart 1
    Petr Linhart 1
    09.11.2010 22:17

    Pan vševěd Taffey. Nahraný je tak možná jeho komentář. Je to spíše reportážní foto z akce sletu dětských čarodějnic a výraz je takový, jaký tato dívenka měla. Děkuji.

  • Radek Burda
    Radek Burda
    10.11.2010 01:18

    vitezna fotografie? Obavam se ze rec tela neni rec oci... i kdyz jazykove se se mnou budete hadat do krve..

    asi jako moceni na plot neni vodopad, i kdyz taky pada voda.

  • Robert Kujan
    Robert Kujan
    10.11.2010 09:20

    Taffey, peters1: Jak moc nahrané to je či není, to neřeším, ale je fakt, že ta fotka mne zas tak moc nebere. Černé pozadí a tím absolutní oddělení od okolí v tomto případě spíš ruší. Jestliže má fotka zaujmout očima, měl být ořez ještě větší. Takhle na první pohled vidím jen velkou bílou kontrastní skvrnu, která je nepříjemně úzká a vertikálně protáhlá. Tohle není příjemná fotka ale vertikální baner. Ale je to jen můj názor, takže to tak prosím berte.

  • Walther Krupinsky
    Walther Krupinsky
    10.11.2010 23:22

    Tak prece P.L, kdyz neco nekam poslete, tak musite pocitat s komenty a to mnohem horsimi nez od T. S takovou outlocitnosti to postujte rodine.

Pro vkládání komentářů musíte být přihlášen(a).

Nové diskuse

Nové komentáře

Nejžhavější diskuse