-
Diskuse ke galeriím |
9
příspěvků za
posledních
30
dnů
-
Diskuse ke článkům |
5
příspěvků za
posledních
30
dnů
-
Diskuse ke článkům |
3
příspěvky za
posledních
30
dnů
-
Diskuse ke galeriím |
2
příspěvky za
posledních
30
dnů
-
Diskuse ke článkům |
1
příspěvek za
posledních
30
dnů
Kolikpak kilogramů tý rejže se do toho pytle vejde? Pět? Šest? To je dost velká váha, si myslím, na to, jaká kompoziční omezení to má...na druhé straně, na takové focení od země to může být skvělá věcička. A je to, skoro, zadarmo. Poprosím manželku, ať se toho ujme. Díky.
Tam není jen ta rýže ;-). Kombinuje se v rozumném poměru s ... ehm... takový ty polyuretanový(?) kuličky, které dělají výplň některých krabic (kolem výrobků).
Rýžák je dobrá věc, používám ho na zvířata v přírodě dlouho - kdysi nás to naučil Rosťa Stach. Měl jsem ho i v zahraničí - prázdný samozřejmě - rejže se koupí až na místě. Mám i jeden "špinavý", když se mi nechce tahat plný, tak ho nesu prázdný a nacpu ho až na místě pískem a hlínou - ale to není ono - to je jen nouzovka z lenosti - lepší je ta rejže, nebo luštěniny - to je čistá práce.
Moje žena kdysi k něčemu dostala polštářek naplněný nějakým zrním. Mělo to bejt zdravý a uklidňující. No spát se na tom nedalo, ale jako stativ mi sloužil dlouhá léta, než zplesnivěl:-). Takže pšenice a ječmen taky dobrej. A takhle o prázdninách roste skoro všude, jen zklidit :-)
Zbyněk Klein: to byla asi pohanka
To je jako kojící polštář. Nekojí se s ním, ale velmi dobře se tvaruje na zemi když se na něj člověk svalí. Jsou tam takový malý kuličky a je to velmi lehké.
Aby toho nemusel moc tahat, stačí mi tak 300-400 gramů rýže. A používám i s teletem 400mm, to dávám pytlík pod objektiv v místě upínací objímky (tu samozřejmě natočím boekm). Funguje super, navíc ten pytlík hodně tlumí třes rukou. Mám jej ušitý s takové hrubší látky, například co je na prostěradla ...
Pro vkládání komentářů musíte být přihlášen(a).