• Taffey
    Taffey
    01.07.2010 10:09

Kolikpak kilogramů tý rejže se do toho pytle vejde? Pět? Šest? To je dost velká váha, si myslím, na to, jaká kompoziční omezení to má...na druhé straně, na takové focení od země to může být skvělá věcička. A je to, skoro, zadarmo. Poprosím manželku, ať se toho ujme. Díky.

• Petr Koritina
    Petr Koritina
    01.07.2010 23:07

Tam není jen ta rýže ;-). Kombinuje se v rozumném poměru s ... ehm... takový ty polyuretanový(?) kuličky, které dělají výplň některých krabic (kolem výrobků).

• Miroslav Zitka
    Miroslav Zitka
    02.07.2010 09:12

Rýžák je dobrá věc, používám ho na zvířata v přírodě dlouho - kdysi nás to naučil Rosťa Stach. Měl jsem ho i v zahraničí - prázdný samozřejmě - rejže se koupí až na místě. Mám i jeden "špinavý", když se mi nechce tahat plný, tak ho nesu prázdný a nacpu ho až na místě pískem a hlínou - ale to není ono - to je jen nouzovka z lenosti - lepší je ta rejže, nebo luštěniny - to je čistá práce.

• Zbyněk  Klein
    Zbyněk Klein
    03.07.2010 10:36

Moje žena kdysi k něčemu dostala polštářek naplněný nějakým zrním. Mělo to bejt zdravý a uklidňující. No spát se na tom nedalo, ale jako stativ mi sloužil dlouhá léta, než zplesnivěl:-). Takže pšenice a ječmen taky dobrej. A takhle o prázdninách roste skoro všude, jen zklidit :-)

• oldabasak
    oldabasak
    03.07.2010 14:21

Zbyněk Klein: to byla asi pohanka

• Walther Krupinsky
    Walther Krupinsky
    04.07.2010 00:08

To je jako kojící polštář. Nekojí se s ním, ale velmi dobře se tvaruje na zemi když se na něj člověk svalí. Jsou tam takový malý kuličky a je to velmi lehké.

• Jan Moučka www.moucka.cz
    Jan Moučka www.moucka.cz
    08.07.2010 12:30

Aby toho nemusel moc tahat, stačí mi tak 300-400 gramů rýže. A používám i s teletem 400mm, to dávám pytlík pod objektiv v místě upínací objímky (tu samozřejmě natočím boekm). Funguje super, navíc ten pytlík hodně tlumí třes rukou. Mám jej ušitý s takové hrubší látky, například co je na prostěradla ...

Pro vkládání komentářů musíte být přihlášen(a).

Nové diskuse

Nové komentáře

Nejžhavější diskuse