-
Dotazy a připomínky |
11
příspěvků za
posledních
30
dnů
-
Diskuse ke galeriím |
8
příspěvků za
posledních
30
dnů
-
Diskuse ke článkům |
6
příspěvků za
posledních
30
dnů
-
Diskuse ke článkům |
2
příspěvky za
posledních
30
dnů
-
Diskuse ke galeriím |
2
příspěvky za
posledních
30
dnů
"Tak tímto jste téma dne úplně zabili!!!!! Pamatuji doby, kdy jsem se..." - zobrazit celý komentář
mně zas příjde srandovní, že soutěž není anonymní. Autoři si vzájemně pochválí svá díla a rozdělí se o imaginární ceny. Jak z Cimrmana
"mně zas příjde srandovní, že soutěž není anonymní. Autoři si vzájemně..." - zobrazit celý komentář
Já bych uvítal anonymní TD, ale blbý je, že nevidíš těch pár dní komentáře.
A o to jde. Pobavit se. A autora bych vědět ani nemusel.
A věř tomu, že výhra, zase není až taková výhra. :-)
Vašek
"Já bych uvítal anonymní TD, ale blbý je, že nevidíš těch pár dní komentáře...." - zobrazit celý komentář
A proč by nemohly být komentáře, ty jsou přece o fotce..
"mně zas příjde srandovní, že soutěž není anonymní. Autoři si vzájemně..." - zobrazit celý komentář
https://www.fotoaparat.cz/fotogalerie/fotografie/339109/?page=34b08b282ce17b46b356a4dbf77cbe6f
A vo vo vo tom to je... bylo...
Pobavit se? ...asi nechápu, jakej by byl rozdíl pobavit se pod běžnou fotkou, jako pod tou "soutěžní". Přesto jsem se mrkl, co to "pobavit se"znamená na náhodně vybranou fotku https://www.fotoaparat.cz/fotogalerie/fotografie/513587/?page=04da7eb9fd19525cae680ed2d6755ea5 ...a už to chápu :-) ...a nijak mě tahle zábava nechybí
"A proč by nemohly být komentáře, ty jsou přece o fotce....." - zobrazit celý komentář
Foto bez autora , ale aby byly komentáře povoleny.
Jinak vidíš jen svoje komentáře, nebo jsou vidět až po ukončení soutěže.
Neřekl jsem, že komentáře nechci. Naopak.
Vašek
"Pobavit se? ...asi nechápu, jakej by byl rozdíl pobavit se pod běžnou..." - zobrazit celý komentář
A když otevreš oči, tak zjistíš, že TD není o jedné fotce.
V
"A když otevreš oči, tak zjistíš, že TD není o jedné fotce. V..." - zobrazit celý komentář
To jako že běžná galerie ano ?
"To jako že běžná galerie ano ?..." - zobrazit celý komentář
Jestli sis všiml, tak je tu řeč o tom, že bylo TD vyhlášeno jako anonymní.
Tím pádem nebyly vidět případně příspěvky. Což je docela blbý, když je většina lidí čeká na okamžitou odezvu.
Číst si komentáře za týden v úterý by už nebylo ono.
To jen pro upřesnění.
Ale pokud mi chceš něčím oponovat, tak rovnou říkám, že máš určitě zase pravdu, nebo jsem tě špatně pochopil.
Zdar V
"To jako že běžná galerie ano ?..." - zobrazit celý komentář
Smazáno. Opakovaný odeslání.
V
Pro vkládání komentářů musíte být přihlášen(a).