Pákistánské obrázky I

• Pavel Tyle
    Pavel Tyle
    29.11.2006 18:05

Pěkný článek, Dano, Pákistán tiše závidím, beru i dokumentární podobu fotek :)

• mirek hubáček
    mirek hubáček
    29.11.2006 20:03

Moc pěkná reportáž,zaujala.Děkuji.

• Světluška Bořková
    Světluška Bořková
    04.12.2006 21:31

ahojky brouciiiinkuuuu muj! tak tu koukam, jestli te tu aktualne neobjevim a objevila sem tohle!!!!! vynikajici clanecek, hltala sem ho plnymi dousky a pak si s obracejicim zaludkem precetla nektery blaboly od lidi, kteri nepochopili :-((( asi jim to nemuzem mit za zly, neznaji, nevedi....ale pro me si jednicka, sikulka nejsikovnejsi, nejlepsi!! a ani nemluvim o fotkach, ale o tobe, popravde me zajimalo hlavne co pises a fotecky si rada prohlidnu osobne spolu s tvym usmevem na tvarickach a jiskrivyma ocima ....uvidime se do vanoc? p.s. to je jak vyznani od chlapa, vid? ;-)))

• Radek Burda
    Radek Burda
    05.12.2006 22:56

hmmm..text nehodnotim neb jsme na fotoserveru .. a fotky nehodnotim, neb neni jake. skoda.

• Dana Kovaľová
    Dana Kovaľová
    Autor
    06.12.2006 11:58

Radek Burda (rabur): Na hodnocení je k dispozici moje galerie. Tenhle článěk je pro ty, kteří se případně chtějí dozvědět něco, co zatím nevěděli... ale díky, žes s takovou zbytečností ztrácel čas... ;)

• Jan Veber
    Jan Veber
    07.12.2006 12:10

Klobouk dolů Dani!
    těším se na další pokračování!!
    Honza

• bell
    bell
    08.12.2006 07:22

Četla jsem, díky!

• Pepa Stříbrský YOUZZA
    Pepa Stříbrský YOUZZA
    20.12.2006 10:21

už letím i na to nový pokračování!
    díky :)

• Mirek Rýc
    Mirek Rýc
    21.12.2006 07:19

Díky za poutavé (a velmi poučné) počtení, Dani! Fotky jsou prima... plné exotiky i emocí.. Klobouk dolů před Tvou odvahou...

• Martin Zíta
    Martin Zíta
    09.01.2007 21:42

Imho...dle galerie je KULIHRÁSEK odborník na slovo vzatý.. ;-)))

Danuš rád jsem tě dnes viděl...a těším se na setkání 20.1. ;-)

Pro vkládání komentářů musíte být přihlášen(a).

Nové diskuse

Nové komentáře

Nejžhavější diskuse