Předem se omlouvám, že nedávám bodové hodnocení. Mám totiž neustále problém rozhodnout se kolik si která fotka asi zaslouží. Snímky posuzuji ze svého pohledu tak jak na mě působí a jsem schopna to vyjádřit slovně, ale do těch hvězd mě prosím nenuťte. Ani já po nich nijak u svých snímků netoužím.
Každopádně díky všem kdo navštíví mé fotky za smysluplné vyjádření toho co se jim líbí, nebo nelíbí. Zajímá mě jak se ostatní dívají na fotografie a proto vždy ocením vstřícnou a smysluplnou radu, nebo jen prostý názor byť i naprosto laický. Co neocením je stupidní remcání a debilní chvástání bez špetky schopnosti tolerovat názor druhých. Neocením ani paličaté vnucování toho, že jedině já jsem odborník a proto mám vždycky pravdu a všichni ostatní jsou patlalové co ničemu nerozumí. Rozhodně mě nepotěší ani přechytřelé řeči od těch, kteří sami neukáží jak fotí a jen se snaží poučovat ostatní. Fotograf co fotí jen hubou není fotograf.
Na fotografiích se mi nelíbí HDR ani přehnané úpravy. Mám ráda zajímavé snímky, kterým leckdy i technické nedostatky velice sluší a fotky, které v sobě mají takové to neuchopitelné cosi co je jejich duší.

Číst více...

Nejlépe hodnocené fotografie

Nejnovější fotografie

Nejnovější článek

Uživatel není autorem žádného článku.

Čím fotím

  • Pohlaví: žena
    Kurz rekvalifikace fotoreportér

    Sledovaní uživatelé (0)

    Další články