28082021
Zase fotím, už skoro 2 roky. Může za to Fujifilm a objevení malého lehkého fotoaparátu, který se ovládá jako staré analogy a dají se na něj krásně adaptovat staré analogové objektivy, protože nemá zrcadlo! :)

Moje aktuální tvorba zde: https://ireturn1day.tumblr.com/

Hodnotím pouze podle pocitu – nezajímá mě „kompo“, nezajímá mě „tk“ ani slovíčkaření ala fotolajf. Kouknu na fotku a buď to tam je, nebo to tam není.

Ale „baví“ mě lidi, co NEfotí tolik oblíbené „broučky a kytičky“ a hodnotí těm broučkařům a kytičkářům jejich fotky.. někde se tomu sice také nevyhnu, ale na druhou stranu sakra KAŽDEJ PŘECE FOTÍ NĚCO, ne? Tak je nechme – myslím si, že je lepší fotit broučky, než sedět doma a koukat na televizi.

„zacalo me bavit foceni asi v cervnu 2006. neumim to sice asi nijak moc, ale cvakam o 106“

21.09.2006 – tak, uz jsem tu delsi dobu a fotim o neco dele. prestal jsem se „stitit“ fotky upravovat, alespon kontrast, gamu, svetlost, pouzivat jen freeware xnview. foceni me bavi cim dal vice, potkavam diky nemu zajimave lidi. premyslim o novem fotaku, fujina se me nezda dost, dost.. dost vykreslujici?

dnes jsem smazal vsechny vlozene fotky na FA, ktere se me zdalY divne.

10.2.2007> tak uz nejakou dobu mam novy fotak.. canon 350D. udelal jsem par chyb pri nakupu, ale pomalu me to zase zacina bavit.. no, teda, uz me to zase zacalo poradne bavit – foceni! :- )

květen 2007

dosáhl jsem několika fotografických úspěchů, za hlavní považuji umístění mé fotografie v publikace the best of photoart (a také na jejím přebalu na prvním místě), dále potom to, že moje fotografie vysí ve výstavní síňi v Plzeňském Prazdroji. jinak fotím stále „pro sebe“, snažím se tedy, dosáhnout zde tolik oblíbené líbivosti fotek se mě nedaří, i když se o to častokrát snažím (přiznávám), jenže nakonec stejně musím fotit jen to, co se líbí mě.

rijen 2008 – fotím dál, i když nápadů ubývá. měl jsem další výstavu, výtisky 6ti fotek 100cmX67cm

zatim mam: canon 40D

  • 50mm 1.8f
  • 18–50 2,8 Tamron
  • 70–300mm IS
  • 100mm macro Canon

:- )

Číst více...

Nejlépe hodnocené fotografie

Nejnovější fotografie

Nejnovější článek

Uživatel není autorem žádného článku.

Čím fotím