kompakt Sony DSC-S600

Sám sebe se ptám, proč se nezkusím zaměřit na jednu oblast, co mi je nejbližší a zdokonalovat se v ní. Odpovědí bude chuť experimentovat.

Nejvíce se rozplývám nad pěkně vyfocenou krajinkou, nebo fotkou emotivní – která vyvolá pocit radosti, smutku, či mrazení. Proto hodnotím převážně dle prvního dojmu. Teprve v druhé fázi se zaměřuji na technické zpracování (kompo, zachycení situace, tk, příp. úprava, atd.). Rozhodně se nevezu s hodnoceními ostatních členů FA a rozhodně hodnocení neoplácím ze msty, či naopak způsobem jakéhosi „poděkování“, že jste mi dali třeba šestku.

Vlastní fotky bych si nedovolil hodnotit. Však víte moc dobře sami, že co může připadat dobré vám, ostatním se líbit nemusí. Vážím si ale veškerých připomínek, které mi podáte. Rozhodně sem však nedávám fotky, o kterých bych si myslel, jak jsou nádherné, nebo tak něco…no, to vůbec.:) Spíše se snažím trochu provokovat a jak jsem již uvedl – experimentovat. Chtěl bych, abyste se na fotku podívali a následně se zasmáli, posmutněli i vyděsili (i v negativním smyslu)… ale zároveň s tím se snažím o jednoduchost – žádné složité přemýšlení a „duchaplné“ fotografie ode mě nečekejte. ;)

Jsem moc šťastný, že jsem narazil na tento server a díky tomu se mohu nechat denně zaplavovat nádhernými výtvory, které s radostí ukazujete světu. Takže… fotit! fotit! fotit! – ať mám na co koukat. :)

Přeji dobré ráno, dobré poledne, dobrý večer a kdybychom se už neviděli – dobrou noc.

Číst více...

Nejlépe hodnocené fotografie

Nejnovější fotografie

Nejnovější článek

Uživatel není autorem žádného článku.

Čím fotím

Informace o technologiích nejsou vyplněny.