V první řadě: kdo chce prodat šedej neutrál 52mm, tak at se kouká ozvat!!! :-)

13. srpna 2007 zřejmě další ze zlomových dnů tady. Opět jsem uvěřila v kvalitu fotografie a lidskou soudnost. Objevila jsem dnes další 3 fotografy, které si dovolím označit za VELKÉ. takže úspěch :-)

Jsem začátečník, pořídila jsem si Konicu Minoltu Z6 a zkouším, co já a můj drobeček zvládneme. Neučí mě vaše body, ale vaše komentáře a připomínky, vděčná budu za cokoli, shovívavost nežádám :-)

Většinu svých známek nekomentuji a ani k tomu nevidím důvod, nadávat si můžu nechat i jinde. Hodnotím pocitově, takže nevím, co by jste na tom chtěli vysvětlit.

ČLOVĚK NEMŮŽE OBJEKTIVNĚ HODNOTIT NĚCO, CO SÁM NIKDY NEZKUSIL!!!

Je mi jedno kolik hodin stravite v terenu, v zime a desti nebo u pocitace. Zajima me jen vysledek.

A přestala jsem chtít zrcadlovku..kdo by se s tim vláčel pro boha…a hlavně jsem zjistila, ze mi muj foták pohodlně dostačuje k nafocení čehokoli, o co mám zájem :-)

PRO NOVĚ PŘÍCHOZÍ:Lidi tady jsou agresivni, radi oplaci a plati tu presumpce viny(bez dotazu jste obvineni, ze jste fotku ukradli, pribarvili a buhvi co jeste). Pocitejte s tim dopredu, jinak budete zklamani.

Myslim, ze tenhle web mi mnoho nedava. a je to diky lidem tady. takze jsem presla ke konkurenci. kdo bude hledat, najde me a kdyz nenajde, at se ozve a ja ho nasmeruju.

Číst více...

Nejlépe hodnocené fotografie

Nejnovější fotografie

Nejnovější článek

Uživatel není autorem žádného článku.

Čím fotím

Informace o technologiích nejsou vyplněny.

  • Telefon: 723131565
  • 253673156
    Kurz rekvalifikace fotoreportér

    Sledovaní uživatelé (20)

    Kdo mě sleduje (37)

    Další články