2017: Na fotoservry už téměř nechodím. Mou aktuální tvorbu, tipy na výlety, zamyšlení atd. naleznete již jen na Facebooku. Změnilo se toho u mne hodně:
vypověděl jsem účet u ČSOB a oženil jsem se s paní, která mi ten účet zrušila:). K tomu jsem jako bonus `dostal` dvě mé vlastní děti – krásné holky). Láska k focení a cestování mi ovšem zůstala. Fotím však již nějakou dobu profesionálně pro města, památkové objekty, hotely. Na billboardy, kalendáře, do knih atd. Příští rok mi má na vánoční trh vyjít ve spolupráci se známým vydavatelstvím má první reprezentativní autorská kniha – 180 stránek fotografií z celé ČR.
------------------------------------------------
2005 (to jsem začal): Kdo si chce `zacestovat` nejen po naší vlasti, najít fotoinspiraci a dozvědět se mnohé zajímavosti, nechť vítá v mé galerii!
Stručně o mně:
Mačkat spoušť jsem začal bez jakýchkoliv předchozích zkušeností v pol. r. 2005, kdy jsem koupil svůj první foťák Nikon D70. Zdejšímu serveru vděčím z velké části za své znatelné zlepšení a také jsem tu poznal mnohé fajn lidi (ale i ty méně fajn:)

Intenzivní cestování spolu s focením mi hodně zlepšuje rozhled, vnímání, komunikativnost, schopnost si poradit v téměř každé situaci, nadhled, osvěžuje NJ a AJ a značně ulevuje mé peněžence..:-)

Další záliby: cyklo-turistika, hudba (progrock, kvalitní poprock..), filmy, historie a architektura, net, dobré hospůdky:), poznávání zajímavých lidí, teď již jen občas nějaká knížka, něco málo ze sportu (plavání, nohec, pinčes..), moře a hory, cizí kultura..

Krajina mého srdce: Abruzzo, Toskánsko, Saské Švýcarsko, Českolipsko..

Oblíbená města: Praha, Florencie, Sorano, Bagno Regio, Český Krumlov, Znojmo, Olomouc, Štramberk, Nový Jičín, Loket, Třeboň, Kadaň, Tábor, Jindř. Hradec, Č. Budějovice, Budyšín, Barcelona, Řezno, Ascoli Piceno, Santo Stefano di S. atd..

Hudba: Porcupine Tree, Alison Moyet, RPWL, Metallica, U2, Marillion, Audioslave, P. Gabriel atd.

Film: z téměř každého žánru by se toho našlo dost (Kill Bill, Matrix, Crash, Dům z písku a mlhy, Kruh atd.)

r. 2009: po vítězných umístěních v mnoha rozličných fotosoutěžích mi bohužel D70 odešla, pořídil jsem D90.

Rok 2012: Získal jsem všechna vítězná místa v soutěži O nejhezčí pohlednici ČR 2012.
Mé fotografie najdete v desítkách infocenter, muzeích apod. na fotomagnetech, pohlednicích atd.
Několik samost. úspěšných výstav s tématem Krásná místa naší vlasti.

Číst více...

Nejlépe hodnocené fotografie

Nejnovější fotografie

Nejnovější článek

Uživatel není autorem žádného článku.

Čím fotím

Informace o technologiích nejsou vyplněny.