Kompaktní fotoaparáty

  • Test Hewlett-Packard PhotoSmart 850

    Hewlett-Packard PhotoSmart 850 je nejvýkonějším fotoaparátem HP a zároveň jednou z novinek letošní PhotoKiny 2002. Tento čtyřmegový přístroj je na rozdíl od ostatních modelů HP vybaven objektivem Fuji se zajímavým rozsahem 37-300 mm (ekv. kino), volbou priority clony nebo závěrky. To vše je doplněno kvalitním hledáčkem, velkým displejem a dokovací stanicí. Více v následujícím redakčním testu.

     2
  • Test Panasonic DMC-LC5PP

    Čtyř megapixelový digitální fotoaparát Panasonic DMC-LC5PP je výsledkem spolupráce japonské firmy Panasonic (známá především v oblasti audio/video spotřební elektroniky) a německé Leica (dlouholetý výrobce kvalitních fotoaparátů a optiky/objektivů). V článku si představíme jeho technické vlastnosti. Jedná se o kvalitní digitální fotoaparát určený pro pokročilejšího fotografa s ovládáním blízkým poloprofesionálním klasickým fotoaparátům.

     0
  • Test Sony DSC F-707 díl II.

    Ve druhém díle testu Sony 707 najdete ukázky snímků s objektivem Carl Zeiss Vario Sonnar, zkušenosti s pohotovostí tohoto fotoaparátu při fotografování momentek a spotřebou vzácné energie. Zhodnotili jsme i snadnost připojení a komunikaci s počítačem. Test vzhledem k jeho podrobnosti a praktickým ukázkám doporučujeme i těm, kteří chtějí zjistit, co všechno taková lepší digitální zrcadlovka vlastně nabízí. Pro ty, kteří nečetli první díl, odkaz zde.

     0
  • Test Hewlett Packard 812

    Minule jsme se v testu digitální techniky věnovali hybridní digitální zrcadlovce Sony DSC F-707. Dnes se podíváme na fotoaparát ze zcela opačného konce spektra – Hewlett Packard PhotoSmart 812. Je to nejjednodušší a také nejlevnější čtyřmegový fotoaparát na trhu. Na našem trhu se jeho cena v současnosti pohybuje kolem 19 500,- Kč. Co od něj může případný zájemce očekávat se dozvíte v naší recenzi.

     0
  • Test Sony DSC F-707 díl I.

    V prvním díle uživatelského testu hybridní digitální zrcadlovky Sony 707 vás seznámíme s ovládáním tohoto přístroje s netradičním designem. Mimo jiné jsme vyzkoušeli, jak usnadňuje zaostřování funkce hologram a jak se chovají měřící systémy, které tento fotoaparát nabízí.

     0
  • Test Minolta DiMAGE 7 díl II.

    V druhém dílu testu fotoapa-rátu Minolta DiMAGE 7 vyzkoušel náš redakční tým tento přístroj v modelových situacích. Podívejte se na množství fotografií, které jsme tentokrát pořídili v okolí řeky Berounky. Toto je odkaz na první díl pro ty, kteří ještě neměli možnost se s ním seznámit...

     0
  • Test Minolta DiMAGE 7 díl I.

    Redakčními testy prošla již řada klasických fotoaparátů. První vlašťovkou digitální techniky se stala Minolta DiMAGE 7, kterou jsme podrobili pozornému zkoumání včetně praktického testu v terénu. Jaké jsou silné a slabé stránky tohoto pětimegového přístroje se můžete dočíst v následujícím článku.

     1