Soutěž: Vyberte své nejlepší fotografie: Příroda - Architektura - Portrét do 14. dubna

U příležitosti Setkání fotografů vyhlašujeme soutěž Vašich nejlepších fotografií. Pošlete nám mailem svou fotografii na téma "Příroda", "Architektura" nebo "Portrét" ve formátu "jpg". Posílat můžete až do čtvrtka 14.4. včetně. Vyhlášení vítězů a předání cen proběhne v sobotu 23. dubna přímo na festivalu Setkání fotografů.

U příležitosti Set­kání fotografů vyhlašujeme soutěž Vašich nejlepších fotografií. Pošlete nám na mail: fotoinstitut@fo­toaparat.cz svou fotografii na téma „Příroda“, „Architektura“ nebo „Portrét“ ve formátu „jpg“, kde delší strana má aspoň 3600pxl, ale velikost je max 15MB. Posílat můžete až do čtvrtka 14.4. včetně. 

Vyberte si dvě témata a pošlete na každé z nich jednu fotografii – přijímáme od každého soutěžícího ma­ximálně 2 fotografie (z každé kategorie max jednu). Vyhlášení vítězů a předání cen proběhne v sobotu 23. dubna přímo na festivalu Setkání fotografů. Ceny předá fotografka Lenka Hatašová. Vstupné na akci mají výherci zdarma

Pravidla soutěže

Soutěž je věnována amatérským fotografům a probíhá do 14.4. 2022 (včetně). Fotografie zaslané po tomto datu nebudou do soutěže zařazeny.

Soutěžící soupeří v předem vyhlášených kategoriích.

O vítězích jednotlivých kategorií, stejně jako o absolutním vítězi soutěže, rozhoduje odborná porota.

Ceny budou předávány v rámci vyhlášení vítězných fotografií na akci Setkání fotografů 23.4. 2022. Pokud nebude některý z vítězů osobně přítomen a nebude si moci svou cenu převzít během vyhlášení, bude možné si cenu po dobu jednoho kalendářního měsíce vyzvednout na adrese sídla společnosti FotoInstitut.cz. Po tomto termínu se cena vrátí do rukou dárce.

Soutěžící se může přihlásit nejvýše do dvou různých kategorií, v každé z nich může přihlásit do soutěže jednu fotografii, kterou dosud v žádné jiné soutěži nepublikoval.

Přihlášená fotografie musí být ve formátu .jpg o velikosti alespoň 3600 pixelů na delší straně fotografie, maximálně však do celkové velikosti souboru 15 MB.

Soutěžní fotografii lze do soutěže přihlásit tak, že soutěžící zašle fotografii e-mailem na adresu fotoinstitut@fo­toaparat.cz v uvedeném časovém rozmezí. Přihlašovací e-mail musí obsahovat náležitosti, bez kterých nemůže být fotografie do soutěže zařazena:

  • Fotografii a její název
  • Jméno autora
  • Název soutěžní kategorie, do které autor fotografii přihlašuje
  • Kontaktní telefon a e-mail autora

Fotografie nesmí obsahovat prvky násilí nebo pornografie.

Pořadatel si vyhrazuje právo, nevhodnou fotografii do soutěže nezařadit nebo některou z cen neudělit.

Pravidla soutěže umožňují získání několika cen napříč kategoriemi nebo kombinací ceny ze soutěžní kategorie a ceny za nejlepší fotografii pro absolutního vítěze.

Ceny nemohou být děleny, vítěz samostatné kategorie je tedy vždy jen jeden. V každé kategorii budou uděleny 3 ceny. Hlavní cena je jen jedna a získá ji absolutní vítěz.

     

Líbil se vám článek?

Komentáře

Zobrazit diskusi ke článku ve fóru
  • Frantiszek
    Frantiszek
    14.04.2022 22:04

    Píšu i sem. Děkujeme za soutěž, nicméně fotky nešly odeslat. Dle reakcí na FB tento problém měla řada lidí. Škoda

  • Helena Macenauerová
    Helena Macenauerová
    15.04.2022 11:06

    uprimne nevim proc...planujeme v soutezi pokracovat, tedy to chce vymyslet "lepsi mail" V kazdem pripade moc dekujeme za zpetnou vazbu.

  • Petr Dvořák-obrazprovas.cz
    Petr Dvořák-obrazprovas.cz
    16.04.2022 19:41

    Zdravím a děkuji za soutěž. Taky jsem měl problémy s odesláním. Nevím zda přišly aspoň na druhý pokus :-(

  • michhy
    michhy
    17.04.2022 18:59

    dobrý den, fotky nepřišly - jde ještě řešit?

  • zpěvák
    zpěvák
    25.04.2022 15:41

    Kde jsou vyhodnocené fotografie?
    Zdraví Stanislav Drozd

Pro vkládání komentářů musíte být přihlášen.

Obsah článku

Komentáře k článku (5)

Tisknout článek

Tip na článek

Jak funguje režim vysokého rozlišení
Jak funguje režim vysokého rozlišení

40 mo­delů fo­to­a­pa­rátů dnes ge­ne­ruje fo­to­gra­fie s vy­so­kým roz­li­še­ním (high re­so­lu­tion mode) ty­picky 4× vět­ším, než je roz­li­šení vlast­ního sen­soru. Pa­na­so­nic Lu­mix 5S II tak zvýší množ­ství pi­xelů z 24Mpix na 96Mpix. Re­žim vy­so­kého roz­li­šení u Pa­na­so­nic Lu­mix 5S II jsem vy­zkou­šel na Šu­mavě při fo­to­gra­fo­vání hor­ského po­toka dlou­hými časy, kra­jiny krát­kým te­le­ob­jek­ti­vem a rysa os­t­ro­vida krát­kou ex­po­zicí.

Doporučujeme

Nejčtenější články

Nejčtenější fototesty

FotoAparát.cz - Instagram