Skateboard u TAMRON STAGE - Setkání fotografů 23. dubna

Na jarním Setkání fotografů v sobotu 23. dubna můžete navštívit oblíbenou TAMRON STAGE, která je v ceně vstupenky. Co to znamená? Dvakrát za den bude probíhat sportovní workshop pod vedením profesionála, a navíc jsou v ceně vstupného. A tak Vy, kdo se rozhodnete na poslední chvíli, nebo už na Vás nezbyde místo na placeném workshopu, si můžete také zafotit. Pojďme se podívat, jak budou tyto workshopy probíhat a jací tam budou aktéři. Na sportovní části můžete dokonce fotit Davida Luu, reprezentanta ČR ve skateboardingu. Pro vstupné na Setkání fotografů se stačí registrovat online a získáte tím slevu 100 Kč.

Na letošním  Setkání fotografů bude probíhat i volné focení TAMRON STAGE v exteriéru KC Zahrada. Co to znamená? V rámci vstupenky na akci, která je po registraci za 390 Kč, můžete navštívit přednášky ve Velkém i Malém sále, a současně si zafotit sport. V akci se Vám předvede David Luu, reprezentant ČR ve skateboardingu, podle počasí buď venku nebo v interiéru KC Zahrada. A tak Vy, kdo se rozhodnete na poslední chvíli, nebo už na Vás nezbyde místo na placeném workshopu, máte příležitost si také zafotit. A není to vše, Tamron si pro Vás připravil i zajímavé slevy. Pojďme si tedy TAMRON STAGE přiblížit. Tamron objektivy i zástupce najdete v 1.patře KC Zahrada.

Tamron stage: Jak zachytit pohyb

Na  sportovním workshopu Vás fotograf Jakub Šindelář @kubasindelar_ nau­čí:

  • jak nastavit správně fotoaparát
  • zvolit ideální expozici 
  • zachytit co nejlépe okamžik

Svoje skate triky Vám ukáže skvělý David Luu @davidluus­kate, reprezentant ČR ve skateboardingu­.Kuba Šindelář – zapálený youtuber, fotograf a videomaker, baví jej tvorba samotná i postprodukce. Rád bourá mýty a překračuje mantinely.


Kuba Šindelář

David Luu

Produkty a zástupci Tamron 

A co  TAMRON vzkazuje účastníkům Setkání fotografů

Na našem stánku v rámci TAMRON STAGE Vám představíme:

  1. objektivy Tamron k vyzkoušení
  2. videotechniku JU­PIO, 3 LEGGED THING, BOYA


V sobotu 23.4. se můžete potkat s těmito zástupci Tamronu:

  • Produktový specialista Tamron Tomáš Martan
  • Ambassadoři Tamron, předvádění modelů, přednášky a workshopy – Kuba Šindelář, David Luu, Filip Nalevajko.

Na  Setkání fotografů se můžete registrovat online a získáte tím slevu 100 Kč na vstupném. Prohlédněte si program přednášek i workshopů, věříme, že Vás zaujme. Těšíme se už brzy, první sobotu po Velikonocích!

     

Líbil se vám článek?

Komentáře

Zobrazit diskusi ke článku ve fóru

Pro vkládání komentářů musíte být přihlášen.

Obsah článku

Komentáře k článku (2)

Tisknout článek

Tip na článek

Jak funguje režim vysokého rozlišení
Jak funguje režim vysokého rozlišení

40 mo­delů fo­to­a­pa­rátů dnes ge­ne­ruje fo­to­gra­fie s vy­so­kým roz­li­še­ním (high re­so­lu­tion mode) ty­picky 4× vět­ším, než je roz­li­šení vlast­ního sen­soru. Pa­na­so­nic Lu­mix 5S II tak zvýší množ­ství pi­xelů z 24Mpix na 96Mpix. Re­žim vy­so­kého roz­li­šení u Pa­na­so­nic Lu­mix 5S II jsem vy­zkou­šel na Šu­mavě při fo­to­gra­fo­vání hor­ského po­toka dlou­hými časy, kra­jiny krát­kým te­le­ob­jek­ti­vem a rysa os­t­ro­vida krát­kou ex­po­zicí.

Doporučujeme

Nejčtenější články

Nejčtenější fototesty

FotoAparát.cz - Instagram