Na Fomio.cz koupíte Lowepro, National geographic, Joby, Velbon s 25% slevou

  • 22.05.2020
  • PR

Společnost Olympus spustila nový e-shop Fomio.cz, ve kterém můžete online nakoupit všechny produkty značek jako Lowepro, National geographic, Joby, Velbon s 25% slevou. Sleva platí do konce května 2020.

Společnost Olym­pus, která v ČR funguje už řadu let jako zástupce několika světových značek fotografického příslušenství, spustila nový e-shop Fomio.cz, ve kterém můžete nakoupit všechny foto-výrobky „pod jednou střechou“ online, a do konce května se slevou 25%.


Jedná se o značky Lowepro (brašny, batohy), Joby (kloubové stativy, držáky), National Geographic (brašny a stativy), Velbon (stativy a monopody), Jupio (akumulátory, nabíječky, blesky, LED světla) a další. Pro tři zmíněné značky (Lowepro, Joby a Velbon) Olympus provozuje také internetové obchody. Všechny tyto e-shopy budou postupně vypnuty a nahrazeny jedním společným internetovým obchodem s názvem www.fomio.cz

Cílem tohoto rozhodnutí je zkonsolidovat všechny zastupované značky pod jednu digitální platformu a nabídnout tak zákazníkům kompletní nabídku výrobků na jednom místě. Nezanedbatelnou výhodou je také jednodušší správa z pohledu administrativy a marketingu. Do budoucna se plánuje, že se počet zastupovaných značek bude dále rozšiřovat.

 Sleva 25% na novém online obchodu Fomio.cz platí do 31. května 2020 a je potřeba při nákupu zadat speciální slevový kód:

 Více informací najdete na Fomio.cz

     

Líbil se vám článek?

Tisknout článek

Tip na článek

Jak funguje režim vysokého rozlišení
Jak funguje režim vysokého rozlišení

40 mo­delů fo­to­a­pa­rátů dnes ge­ne­ruje fo­to­gra­fie s vy­so­kým roz­li­še­ním (high re­so­lu­tion mode) ty­picky 4× vět­ším, než je roz­li­šení vlast­ního sen­soru. Pa­na­so­nic Lu­mix 5S II tak zvýší množ­ství pi­xelů z 24Mpix na 96Mpix. Re­žim vy­so­kého roz­li­šení u Pa­na­so­nic Lu­mix 5S II jsem vy­zkou­šel na Šu­mavě při fo­to­gra­fo­vání hor­ského po­toka dlou­hými časy, kra­jiny krát­kým te­le­ob­jek­ti­vem a rysa os­t­ro­vida krát­kou ex­po­zicí.

Doporučujeme

Nejčtenější články

Nejčtenější fototesty

FotoAparát.cz - Instagram