Mimořádná aktualizace Zoner Photo Studia X ve znamení nových fotoknih

Všestranný program pro správu a úpravu fotek Zoner Photo Studio X přináší v mimořádné aktualizaci přepracovaný způsob tvorby fotoknih, nový typ lay-flat vazby a další vylepšení v modulu Vytvořit.

Esteticky atraktivní fotokniha rychle a na pár kliknutí? Ano!

Uživatel může vytvořit fotoknihu automaticky jen jedním kliknutím. Stačí vybrat sérii fotek a ZPS X fotoknihu naplní. Pro vaší kontrolu je možné pracovat i s jednotlivými dvojstranami. Podle počtu fotek ZPS X nabídne vhodné rozložení stran. Uživatel si jen vybere preferovaný styl nebo zvolí rozložení s textem. Program se postará o následné zarovnání fotografií i s rozdílným poměrem stran. Odpadá tak nutnost ručního vkládání obrázků a zdlouhavého zarovnávání. Výsledkem je, že každý skončí s estetickou fotoknihou, ze které bude mít radost.

Ucelené workflow

Výhodou tvorby fotoknih v ZPS X je integrace přímo v programu bez nutnosti exportovat fotky. I nadále zůstává efektivní možnost dodatečné úpravy fotek v další záložce, fotograf se tak může kdykoliv vrátit do modulu Vyvolat nebo Editor a sjednotit například expozici. Mezi další možnosti patří přidávání textu a jednotlivých fotografií mimo vybrané rozložení. Fotkám i textu je možné definovat vnější i vnitřní rám spolu s průhledností a zaoblením rohů.

Nové HD formáty fotoknih

S aktualizací dává ZPS X možnost objednat si HD fotoknihu s lay-flat vazbou. Vysoce kvalitní tisk je možný na prémiový matný nebo lesklý fotopapír o vysoké gramáži s životností více než 300 let. HD knihy jsou v nabídce od 769 Kč čtvercové, panoramatické a ve formátu na výšku. Fotoknihu si zamiluje každý fotograf, který hledá vyšší kvalitu tisku a chce svoje fotografie nechat vyniknout přes celou šířku knihy.

Automatické ukládání a přehledné zobrazení projektů

Projekt s rozpracovanou fotoknihou není nutné ukládat, ZPS X nově zaznamenává úpravy na pozadí a je možné se vrátit ke kterémukoliv kroku i po zavření projektu. Spolu s novými fotoknihami se dočkalo změny i hlavní menu modulu Vytvořit. Na základě špatné vazby od uživatelů jsou nyní jednotlivé projekty uložené v kategoriích mezi patřičnými foto produkty a videi přehledně seřazené.

Rozšírená doba na vyzkoušení novinek

Novinky v modulu Vytvořitsi může otestovat i uživatel bez aktivního předplatného po dobu 15 dní.

Dozvíte se víc:

zoner.to/NoveH­Dknihy

     

Líbil se vám článek?

Komentáře

Tento článek nemá žádné komentáře

Pro vkládání komentářů musíte být přihlášen.

Komentáře k článku (0)

Tisknout článek

Tip na článek

Jak funguje režim vysokého rozlišení
Jak funguje režim vysokého rozlišení

40 mo­delů fo­to­a­pa­rátů dnes ge­ne­ruje fo­to­gra­fie s vy­so­kým roz­li­še­ním (high re­so­lu­tion mode) ty­picky 4× vět­ším, než je roz­li­šení vlast­ního sen­soru. Pa­na­so­nic Lu­mix 5S II tak zvýší množ­ství pi­xelů z 24Mpix na 96Mpix. Re­žim vy­so­kého roz­li­šení u Pa­na­so­nic Lu­mix 5S II jsem vy­zkou­šel na Šu­mavě při fo­to­gra­fo­vání hor­ského po­toka dlou­hými časy, kra­jiny krát­kým te­le­ob­jek­ti­vem a rysa os­t­ro­vida krát­kou ex­po­zicí.

Doporučujeme

Nejčtenější články

Nejčtenější fototesty

FotoAparát.cz - Instagram