FOTOTALENT 2019 – zúčastněte se jedinečné fotografické soutěže!

  • 30.08.2019
  • PR

Při veletrhu a festivalu FOTOEXPO 2019 se letos již po šesté uskuteční souboj kreativních nápadů stovek fotografů.

Umíte se na svět dívat očima fotografa a baví Vás výzvy? Ať už hledáte inspiraci v přírodě, lidech nebo technických věcech, Vaše fotografické schopnosti prověříme v rámci čtyř zajímavých témat:

  • Moderní architektura
  • Pulsující příroda
  • Lidé v pohybu
  • Cestovatelská fotografie – Pestrý život domorodců


Zašlete nám své unikátní snímky a získejte hodnotné ceny a prezentaci v médiích. Zpracovaná témata zasílejte na e-mail fototalent@te­rinvest.com do 30. 9. 2019. Odborná porota rozhodne o nejlepší fotografii každé kategorie.

Vyhlášení výsledků soutěže a předání hodnotných cen proběhne při příležitosti konání veletrhu a festivalu FOTOEXPO 2019, dne 19. 10. 2019 v prostorách Národního domu na Vinohradech v Praze.

Více o soutěži na www.fotoexpo.cz.

     

Líbil se vám článek?

Tisknout článek

Tip na článek

Jak funguje režim vysokého rozlišení
Jak funguje režim vysokého rozlišení

40 mo­delů fo­to­a­pa­rátů dnes ge­ne­ruje fo­to­gra­fie s vy­so­kým roz­li­še­ním (high re­so­lu­tion mode) ty­picky 4× vět­ším, než je roz­li­šení vlast­ního sen­soru. Pa­na­so­nic Lu­mix 5S II tak zvýší množ­ství pi­xelů z 24Mpix na 96Mpix. Re­žim vy­so­kého roz­li­šení u Pa­na­so­nic Lu­mix 5S II jsem vy­zkou­šel na Šu­mavě při fo­to­gra­fo­vání hor­ského po­toka dlou­hými časy, kra­jiny krát­kým te­le­ob­jek­ti­vem a rysa os­t­ro­vida krát­kou ex­po­zicí.

Doporučujeme

Nejčtenější články

Nejčtenější fototesty

FotoAparát.cz - Instagram