Poslední měsíc fotosoutěže NIKON KALENDÁŘ 2020

Fotografická soutěž s charitativním posláním, to je NIKON KALENDÁŘ - moje srdeční záležitost. Všem milovníkům fotografie zbývá již jen pouhý měsíc na přihlášení svých snímků do letošního ročníku této soutěže, jemuž bylo tentokrát přiřčeno téma s názvem "Život je série drobných zázraků". Konec soutěže je 15. 9. 2019

FOTOSOUTĚŽ NIKON KALENDÁŘ 2020

Společnost NIKON pořádá i letos fotografickou soutěž s charitativním posláním „NIKON KALENDÁŘ – moje srdeční záležitost“. Projekt vznikl v roce 2009 a díky svému úspěchu a oblíbenosti se letos dostává již do 11. ročníku. Je určen všem milovníkům fotografování s technikou Nikon, kteří rádi soutěží a touží po prezentaci svých fotografií v kalendáři nebo na výstavě.

Jedna z dvanácti fotografií, která zdobí Nikon kalendář 2019: Vojtěch Herout – „Osvícený“

Nikon kalendář se letos nechal inspirovat životem samotným, proto jsme si pro téma letošního 11. ročníku soutěže NIKON KALENDÁŘ – moje srdeční záležitost, vybrali motto: „Život je série drobných zázraků“.

Projekt dává příležitost fotografům jak amatérským, tak i profesionálům. Své fotografie mohou zájemci do soutěže posílat prostřednictvím internetové stránky www.nikon-kalendar.cz, kde naleznou nejen galerii, ale také informace o soutěži a její pravidla. Fotografie je možné vkládat na web až do neděle 15. 9. 2019 do 23.59 hod.

Mia Feres: „Stínohra“ – Nikon kalendář 2019

Celkem 50 semifinálových fotografií vybraných odbornou porotou v čele s panem Stanislavem Pokorným, fotografem, členem Asociace profesionálních fotografů ČR, bude veřejnosti prezentováno na výstavě v Místodržitelském paláci v Brně. Dvanáct vítězných fotografií bude zdobit stránky jedenáctého vydání prestižního NIKON KALENDÁŘE 2020, který bude opět vyroben v limitované sérii 111 ks a bude neprodejný. Autor jediné vítězné fotografie, kterou zvolí odborná porota, obdrží od společnosti Nikon CEE GmbH, odštěpný závod poukaz na odběr zboží značky Nikon v hodnotě 50 000 Kč.

Vítěz Nikon kalendář 2019: Miloš Nejezchleb: „Warm-up“

Křest jedenáctého vydání kalendáře proběhne na vernisáži výstavy Nikon kalendář 2020 v Brně v Místodržitelském paláci dne 12. prosince 2019. Dar společnosti Nikon ve výši 100 000 Kč a výtěžek z dražby fotografií v plné výši letos poputují na podporu mladého Nadačního fondu KOMETA, jehož cílem je pomáhat rodinám s dětmi s poruchou autistického spektra.

Hlavním posláním nadace je zvýšení povědomí o problematice autismu, pomoc při výchově a vzdělávání dětí do 18 let věku a jejich začleňování do společnosti. Rodinám poskytuje nejen poradenství, ale také výrobu či zapůjčení pomůcek, nabízí asistentství dětem, organizuje volnočasové aktivity a společenské akce na celém území Jihomoravského kraje. Cílem nadace je nabídnout rodinám takové formy podpory, které na trhu aktuálně chybí. Mezi ně patří především nabídka služeb osobních asistentů, volnočasové a kulturní aktivity či navázání na ranou péči pro děti starší 7 let. 

Partneři projektu NIKON KALENDÁŘ 2020

Partneři: ARS General, a.s., Fast Forward | Young & Rubicam

Mediální partneři: Digineff.cz, Digitální Foto, e-photo.sk, F22.cz, Fotoaparat.cz, Foto Video, Nikonblog.cz, Nikonblog.sk, webcestovatelu.cz

     

Líbil se vám článek?

Komentáře

Tento článek nemá žádné komentáře

Pro vkládání komentářů musíte být přihlášen.

Komentáře k článku (0)

Tisknout článek

Tip na článek

Jak funguje režim vysokého rozlišení
Jak funguje režim vysokého rozlišení

40 mo­delů fo­to­a­pa­rátů dnes ge­ne­ruje fo­to­gra­fie s vy­so­kým roz­li­še­ním (high re­so­lu­tion mode) ty­picky 4× vět­ším, než je roz­li­šení vlast­ního sen­soru. Pa­na­so­nic Lu­mix 5S II tak zvýší množ­ství pi­xelů z 24Mpix na 96Mpix. Re­žim vy­so­kého roz­li­šení u Pa­na­so­nic Lu­mix 5S II jsem vy­zkou­šel na Šu­mavě při fo­to­gra­fo­vání hor­ského po­toka dlou­hými časy, kra­jiny krát­kým te­le­ob­jek­ti­vem a rysa os­t­ro­vida krát­kou ex­po­zicí.

Doporučujeme

Nejčtenější články

Nejčtenější fototesty

FotoAparát.cz - Instagram