Přijďte na Setkání fotografů 16. března

Už nyní se můžete těšit na další Setkání fotografů, které se uskuteční 16. 3. 2019. Na jaké hvězdy se můžete těšit?

Už nyní máme potvrzených několik hvězd, zajímavých jmen i nových společností, které se zúčastní jarního  Setkání fotografů.

Fotografické hvězdy

Na Setkání fotografů nebude chybět velká hvězda Robert Vano, který bude mít hned několik zajímavých workshopů – vypsány budou co nevidět, tak bedlivě sledujte stránky Setkání, abyste stihli volná místa. 

Už nyní se můžete těšit na přednášku známého cestovatele a fotografa Pavla Svobody, která proběhne v dopoledních hodinách ve velkém sále v KC Zahrada. Přednášku bude mít i Angelo Purgert, známý portrétní fotograf, který se proslavil například netradičními portréty ve stylu první republiky. Známý svatební, rodinný či street fotograf Zdeněk Bína bude příjemným osvěžením Setkání fotografů, neboť se podělí o své zkušenosti s objektivy Zeiss. A nebude chybět ani Andrej Macenauer, který si připraví zajímavou přednášku ze svých cest.

Z dalších již potvrzených osobností se můžete těšit na Antonína Charváta, ke kterému si můžete dojít pro radu ohledně nastavení a kalibrace svého monitoru EIZO, na Tomáše Gálika, který rád pomůže s postprocessingem vašich fotografií v ZPS X, či na Pavla Macenauera, který poradí s Adobe Photoshopem. A nebude chybět ani Tonda Lavrenčík se svými zajímavými kurzy zaměřenými na portrét nebo Michal Ciml s fotografickou přednáškou „Stopujeme po Norsku“.

Další zajímavá jména jsou v jednání – určitě se budete mít na co těšit!

(Noví) vystavovatelé

Na své si přijdou i více technicky zaměření fotografové, kteří si chtějí osahat novou fototechniku, vyzkoušet objektivy a zajímavé příslušenství. Na minulém Setkání fotografů se nově zúčastnila firma Sony, která doplnila trojlístek s Nikonem a Canonem, přičemž všichni tito výrobci se zúčastní i jarního Setkání fotografů. Stejně tak se můžete těšit na Zoner Software Zoner Press a EIZO bude mít přednášku

Velkými novinkami letošního Setkání fotografů budou Tamron a Sigma! Budete si moct vyzkoušet objektivy obou těchto výrobců a poradit se přímo s jejich odborníky. Zajímavého nového vystavovatele, co se zobrazovací techniky týče, budete mít ve společnosti BenQ, která se zaměřuje mimo jiné i na grafické monitory nebo projektory.

Společnost Focus Nordic, která je českým distributorem stativů, objektivů Samyang či různým velmi zajímavým fotopříslušenstvím od zábleskové techniky přes náhradní baterie, nabíječky až po filtry, vám také ukáže velkou část svého sortimentu na svém stánku. Společnost Fomei si navíc připraví celodenní workshop zaměřený na focení v ateliéru.

Další zajímavá jména odhalíme v nejbližší době včetně konkrétního programu a nabídky workshopů. Pokud vás zlákal již první nástin programu, registrujte se na  webu Setkání fotografů pro stokorunovou slevu na vstupném. Nezapomeňte sledovat FotoAparát.cz, web Setkání fotografů či náš Facebook pro nejčerstvější novinky.

     

Líbil se vám článek?

Komentáře

Zobrazit diskusi ke článku ve fóru
  • Karel Návrat AFIAP
    Karel Návrat AFIAP
    05.02.2019 10:04

    Článek se nelibý zapomněly jste na Moravu - Ostravsko v Praze nevité že je Morava.
    Nebylo by to udělat také v Ostravě?

  • Jan  Pánek
    Jan Pánek
    Admin
    05.02.2019 11:45
    Reaguje na Karel Návrat AFIAP 05.02.2019 10:04:

    "Článek se nelibý zapomněly jste na Moravu - Ostravsko v Praze nevité že je..." - zobrazit celý komentář

    Dobrý den, o Setkání na Moravě či ve Slezsku uvažujeme, ale momentálně to je pro nás enormně obtížné uspořádat, jelikož redakci a lidi máme v Praze.

Pro vkládání komentářů musíte být přihlášen.

Obsah článku

Komentáře k článku (2)

Tisknout článek

Tip na článek

Jak funguje režim vysokého rozlišení
Jak funguje režim vysokého rozlišení

40 mo­delů fo­to­a­pa­rátů dnes ge­ne­ruje fo­to­gra­fie s vy­so­kým roz­li­še­ním (high re­so­lu­tion mode) ty­picky 4× vět­ším, než je roz­li­šení vlast­ního sen­soru. Pa­na­so­nic Lu­mix 5S II tak zvýší množ­ství pi­xelů z 24Mpix na 96Mpix. Re­žim vy­so­kého roz­li­šení u Pa­na­so­nic Lu­mix 5S II jsem vy­zkou­šel na Šu­mavě při fo­to­gra­fo­vání hor­ského po­toka dlou­hými časy, kra­jiny krát­kým te­le­ob­jek­ti­vem a rysa os­t­ro­vida krát­kou ex­po­zicí.

Doporučujeme

Nejčtenější články

Nejčtenější fototesty

FotoAparát.cz - Instagram