Okem profesionála říjen 2018: Fotografická dvojice

Seriál „Okem profesionála“ nabízí možnost nafotit dané téma a nechat si své snímky zhodnotit profesionálním fotografem. Na Vaše snímky na téma "Fotografická dvojice" se již těší profesionální fotograf Kamilvarga Své fotografie můžete do 31. 10. vkládat do galerie Okem profesionála - Fotografická dvojice.

Při hlubším studiu fotografie je jedním z oblíbených zadání „zpracovat fotograficky dané téma“. Seriál „Okem profesionála“ nabízí každému začínajícímu i pokročilému fotografovi možnost zpracovat zadané téma a nechat si své snímky zhodnotit profesionálem. Každý měsíc je vypsáno nové téma a je jen na vás, jakým způsobem ho ztvárníte. Hodnotí se především nápad, kreativita a originální pojetí…

Fotografie vkládejte do Galerie „Fotografická dvojice“ zde

Téma na říjen 2018:

„FOTOGRAFICKÁ DVOJICE“

Hodnotí profesionální fotograf Kamil Varga

„Fotografická dvojice“ aneb dvě fotografie, které jsou ve vzájemném vztahu. Ten může být jak tvarový, tak obsahový. Pro působivý výsledek je vhodné u obou fotografií dodržet stejný poměr stran a podobný způsob zpracování. Těším se na vaše originální nápady, vtipné i vážné. Fotografie můžete vložit odděleně (jako sérii) nebo je spojit do jedné fotografie.
Kamil Varga

Vkládejte zde

Uvádíme pro představu pár příkladů, které nafotili studenti ve FotoInstitut.cz.

Zdroj: archiv Fotoinstitut.cz

Zdroj: archiv Fotoinstitut.cz

Zdroj: archiv Fotoinstitut.cz

Zdroj: archiv Fotoinstitut.cz

Maximální počet fotografií: 2 (dvě)
Technické parametry: max. 2MB, max. 1200 pxl delší strana

Za vaše snažení jsme ve spolupráci s Centrum FotoŠkoda připravili malou odměnu – profesionální fotograf, který hodnotí téma měsíce, vybere jednu fotografii, jejíž autor obdrží cenu, kterou do soutěže věnovalo Centrum FotoŠkoda.

Líbil se vám článek?

Komentáře

Tento článek nemá žádné komentáře

Pro vkládání komentářů musíte být přihlášen.

Komentáře k článku (0)

Tisknout článek

Nejčtenější články:

Tento web používá k poskytování služeb, analýze návštěvnosti a marketingovým účelům soubory cookie. Používáním tohoto webu s tím souhlasíte.

Další informace