Třetí velká aktualizace Zoner Photo Studio X

Další (již třetí) aktualizace softwaru pro správu a úpravu fotografií Zoner Photo Studio X přináší hned několik novinek. Novinky jsou zaměřeny hlavně na jednodušší práci s více fotografiemi, ale nechybí i vylepšení stávajících funkcí, třeba nástroje Zřetelnost.


ZPS X letní
aktualizace 2017

Letní aktualizace vám přináší pohodlný způsob, jak porovnat až 9 podobných fotek, dále přepracovaný nástroj Zřetelnost, širokou paletu možností sdílení na sociální sítě (vč. Instagramu) a mnoho dalších vylepšení!

Už jste ZPS X zkoušeli? Nevadí, s novou aktualizací získáte dalších 10 dní na vyzkoušení zdarma.

Vylepšený nástroj Zřetelnost zvýrazní každou fotku

Dodejte snímkům dramatičnost – jedním kliknutím vylepšíte strukturu, ostrost i živost celé fotky. Zřetelnost oceníte hlavně pro zvýraznění portrétů a doostření dechberoucích fotek krajiny.

Hromadná úprava fotek v modulu Vyvolat zrychlí vaši práci

Úprava více podobných fotek nikdy nebyla jednodušší. Nyní si můžete vybrat až 9 fotek a nastavit jim expozici a barvy. ZPS X upraví všechny fotky najednou.

Práce s více náhledy vám usnadní porovnávání fotek

Pohodlný způsob, jak porovnat několik podobných snímků vedle sebe. Stačí přidržet Ctrl a kliknutím označit požadované fotky. Následně můžete všechny najednou přiblížit nebo posunout. Snadno tak vyberete, který snímek je nejpovedenější.

Vypíchněte tu správnou fotku

Nemůžete se rozhodnout, který snímek je nejlepší? Připněte kandidáta za pomocí připínáčku a porovnejte ho se zbytkem série. Připínáček oceníte i v modulu Vyvolat, když chcete upravit fotku tak, aby vypadala podobně jako ostatní snímky v sérii.

Dostaňte fotky na všechny sociální sítě

Přímo ze ZPS X nyní můžete sdílet fotky na Facebooku, Instagramu a dalších sociálních sítích. Zveřejnění fotek navíc můžete dopředu naplánovat a potom se podívat na statistiky jejich úspěšnosti. To vše díky spolupráci se službou Pixbuf – k aktivnímu předplatnému dostanete zdarma prémiový účet v hodnotě 1 130 Kč.

Zkraťte dlouhé video

Baví vás natáčení videí? V ZPS X nyní zkrátíte jejich trvání odstraněním nadbytečných částí. Pomocí tohoto nástroje můžete také delší video rozdělit na několik kratších.

Tiskněte fotky

Rozšiřujeme portfolio fotopředmětů o významného člena. Nyní můžete přímo v modulu Vytvořit objednávat i tištěné fotografie. Prohlédnout ce­ník.

Důležitá zpráva pro předplatitele

Prosím stáhněte si tuto aktualizaci, umožní vám v případě vypršení předplatného prohlížet a exportovat fotografie.

Pracujete s dříve upravovanými fotkami?

Potom nezapomeňte přepnout verzi Zpracování na ZPS X 2017. Jedná se o poslední parametr na konci modulu Vyvolat. Nová verze možná nepatrně upraví u dotčených fotek barvy, zároveň je ale umožní dále upravovat nově přidanými nástroji.

   

https://www.zoner.cz/

Líbil se vám článek?

Komentáře

Tento článek nemá žádné komentáře

Pro vkládání komentářů musíte být přihlášen.

Obsah článku

Komentáře k článku (0)

Tisknout článek

Tip na článek

Jak funguje režim vysokého rozlišení
Jak funguje režim vysokého rozlišení

40 mo­delů fo­to­a­pa­rátů dnes ge­ne­ruje fo­to­gra­fie s vy­so­kým roz­li­še­ním (high re­so­lu­tion mode) ty­picky 4× vět­ším, než je roz­li­šení vlast­ního sen­soru. Pa­na­so­nic Lu­mix 5S II tak zvýší množ­ství pi­xelů z 24Mpix na 96Mpix. Re­žim vy­so­kého roz­li­šení u Pa­na­so­nic Lu­mix 5S II jsem vy­zkou­šel na Šu­mavě při fo­to­gra­fo­vání hor­ského po­toka dlou­hými časy, kra­jiny krát­kým te­le­ob­jek­ti­vem a rysa os­t­ro­vida krát­kou ex­po­zicí.

Doporučujeme

Nejčtenější články

Nejčtenější fototesty

FotoAparát.cz - Instagram