Soutěž časopisu Koktejl o nejlepší cestovatelskou fotku na Instagramu

  • 25.05.2017
  • PR

Časopis Koktejl zve všechny k účasti v soutěži o nejlepší cestovatelskou fotku na Instagramu. Veškeré potřebné informace a pravidla soutěže naleznete v článku

(oficiální text organizátora)

Milí cestovatelé a fotografové,

rádi bychom vás všechny pozvali k účasti v naší soutěži o nejlepší cestovatelskou fotku na Instagramu.

Koktejl je už 25 let největším českým cestovatelským časopisem a už dlouho kolem sebe sdružuje komunitu známých českých cestovatelů a fotografů, kteří do časopisu přispívají svými poutavými články a skvělými fotografiemi. Před nedávnem jsme navíc spustili vlastní web www.ikoktejl.cz, který jste si rychle oblíbili a na kterém nám měsíčně bleskově přibývají čtenáři.

Abychom dali prostor dalším nadějným českým cestovatelům a fotografům, rozhodli jsme se uspořádat Soutěž o nejlepší cestovatelskou fotku na Instagramu.

CO MŮŽETE VYHRÁT

Baví nás objevovat nové talenty. V naší soutěži o nejlepší cestovatelsky zaměřenou fotku na Instagramu budete mít během jednoho měsíce šanci zveřejňovat na Instagramu své fotky s naším hashtagem #soutezkoktejl a dostat svoje fotky na dvoustránku nejprestižnějšího českého cestovatelského časopisu.

Soutěž bude probíhat do 10. června 2017, kdy vybereme 2 nejlepší české fotografy na Instagramu, jimž věnujeme každému dvoustránku v časopise Koktejl a představíme jejich tvorbu našim čtenářům.

Prvních 10 nejlepších fotografů navíc odměníme ročním elektronickým předplatným časopisu Koktejl v hodnotě 399 Kč.

ROČNÍ PŘEDPLATNÉ

V HODNOTĚ 399 KČ

DVOUSTRANA S VLASTNÍMI FOTOGRAFIEMI

A PŘEDSTAVENÍM V ČASOPISE KOKTEJL

PRAVIDLA SOUTĚŽE

  1. Zveřejňuj na Instagramu od 10.5.-10.6.2017 své vlastní fotky s hashtagem #soutezkoktejl . Počet fotek není nijak omezený, můžeš zveřejnit jednu fotku nebo deset. Zvyšuješ tím svou šanci na výhru. Nezapomeň u každé fotky uvést soutěžní hashtag, jen tak ji můžeme dohledat a zařadit do soutěže.
  2. Dej sledovat naší stránku @ikoktejlcz na Instagramu, odkaz najdeš ZDE.
  3. Během soutěžního období vyber jednu svojí fotku, která by se podle tebe hodila do časopisu Koktejl nejvíc, azmiň v popisku u fotky, že soutěžíš s @ikojtejlcz a označ nás pomocí @.
  4. Soutěž bude uzavřena 10.6.2017 ve 23:59 a výherci budou vyhlášeni 15.6.2017 ve 12:00 na této stránce a prostřednictvím zprávy na Instagramu. Deseti nejlepším bude předán poukaz na předplatné a se dvěma hlavními výherci se domluvíme na představení jejich tvorby v časopise Koktejl.

PŘEJEME VŠEM HODNĚ ŠTĚSTÍ! ?

     

Líbil se vám článek?

Obsah článku

Tisknout článek

Tip na článek

Jak funguje režim vysokého rozlišení
Jak funguje režim vysokého rozlišení

40 mo­delů fo­to­a­pa­rátů dnes ge­ne­ruje fo­to­gra­fie s vy­so­kým roz­li­še­ním (high re­so­lu­tion mode) ty­picky 4× vět­ším, než je roz­li­šení vlast­ního sen­soru. Pa­na­so­nic Lu­mix 5S II tak zvýší množ­ství pi­xelů z 24Mpix na 96Mpix. Re­žim vy­so­kého roz­li­šení u Pa­na­so­nic Lu­mix 5S II jsem vy­zkou­šel na Šu­mavě při fo­to­gra­fo­vání hor­ského po­toka dlou­hými časy, kra­jiny krát­kým te­le­ob­jek­ti­vem a rysa os­t­ro­vida krát­kou ex­po­zicí.

Doporučujeme

Nejčtenější články

Nejčtenější fototesty

FotoAparát.cz - Instagram