Výstavy v minigalerii Centra FotoŠkoda - listopad 2016

  • 02.11.2016
  • PR

V článku naleznete program výstav v Minigalerii Centra FotoŠkoda v listopadu 2016. Minigalerie Centra FotoŠkoda umožňuje každému zájemci prezentovat své fotografie formou výstavy tištěných fotografií, s možností projekce na velkoformátové obrazovce a s vernisáží. Výstavy mohou být prodejní.

Každý týden nabízí Minigalerie Centrum Fotoškoda jinou fotografickou výstavu.

Vernisáže výstav se konají každé pondělí v 17.00 hodin (v případě, že je pondělí státním svátkem, koná se vernisáž v úterý). Výstavy končí v sobotu téhož týdne nebo týdne následujícího (v případě 14ti denní výstavy) v 17:00 hod.

Program výstav LISTOPAD 2016

31. 10. – 13. 11. 2016 Petr Jan Juračka
petr.juracka.eu
S jednou Klárou na ká dvojku
14. 11. – 26. 11. 2016 Galerie WWG.CZ
www.wwg.cz
Galerie WWG.CZ vystavuje IX
28. 11. – 10. 12. 2016 Jiří Růžek
www.jiriruzek.net
Naostro

Změna programu, termínu a času vernisáže vyhrazena!

Podmínky a informace pro rok 2017

Minigalerie Centra FotoŠkoda umožňuje umístění až 44 fotografií v rozměru 30×45 cm nebo 30×40 cm. Součástí vybavení minigalerie je velkoformátová plazmová obrazovka pro prezentaci fotografií probíhající výstavy a oddechová zóna s možností posezení a bezplatného připojení k internetu prostřednictvím WI-FI sítě. Dále minigalerie nabízí prostor pro prezentaci velkoformátových fotografií pro dlouhodobé výstavy na hlavních schodištích. V rámci vernisáže výstavy se nabízí i možnost využití zvukového zařízení. Každá výstava může být prodejní.

     

Líbil se vám článek?

Obsah článku

Tisknout článek

Tip na článek

Jak funguje režim vysokého rozlišení
Jak funguje režim vysokého rozlišení

40 mo­delů fo­to­a­pa­rátů dnes ge­ne­ruje fo­to­gra­fie s vy­so­kým roz­li­še­ním (high re­so­lu­tion mode) ty­picky 4× vět­ším, než je roz­li­šení vlast­ního sen­soru. Pa­na­so­nic Lu­mix 5S II tak zvýší množ­ství pi­xelů z 24Mpix na 96Mpix. Re­žim vy­so­kého roz­li­šení u Pa­na­so­nic Lu­mix 5S II jsem vy­zkou­šel na Šu­mavě při fo­to­gra­fo­vání hor­ského po­toka dlou­hými časy, kra­jiny krát­kým te­le­ob­jek­ti­vem a rysa os­t­ro­vida krát­kou ex­po­zicí.

Doporučujeme

Nejčtenější články

Nejčtenější fototesty

FotoAparát.cz - Instagram