Když je práce zároveň koníčkem

  • 21.10.2016
  • PR

Jsou firmy, kde se pracuje pro peníze, ale moc zábavy tam člověk neužije. Jinde Tě to sice baví, ale zase si moc nevyděláš. A pak jsou firmy jako MEGAPIXEL. U nás můžeš vyměnit nudnou či mizerně placenou práci a začít dělat něco, co Tě bude bavit a zároveň nebudeš před výplatou pumpovat kontokorent. Právě teď hledáme parťáka na pozici Produktový manažer na fotoslužby.

Jak si Tě představujeme?

  • Jsi aktivní fotograf(ka) – to abys věděl(a), o čem to je
  • Máš zkušenosti s rolí produktového manažera nebo obchodního zástupce
  • Umíš pracovat samostatně a proaktivně
  • Máš tah na branku
  • A ještě pár drobností, které najdeš tady.

Baví Tě focení, rád komunikuješ s lidmi? Kromě produkťáka tu máme ještě další volné židle:

  1. Odborný prodejce – Ostrava
  2. Odborný prodejce – Praha
  3. Barista/baristka – Praha

Nic Tě neoslovilo? Nevadí! Napiš nám, co umíš a jaké máš zkušenosti (nejlépe formou životopisu) a objeví-li se flek vhodný právě pro Tebe, ozveme se. Email: nova@me­gapixel.cz

PS: Ještě pár detailů o nás:

Jsme největší prodejce techniky pro foto a video produkci v České republice, jsme tradičním místem s širokou sítí prodejen a e-shopem. Jsme místem, kam si zákazníci chodí pro radu, za poznáním a zábavou. Své dobré jméno od samého počátku budujeme na pružnosti vůči trhu, ale především na kvalitních zaměstnancích, kteří jsou odborníky ve svém oboru a které jejich práce naplňuje a baví.

Těšíme se na Tebe.

Tým

MEGAPIXEL

     

Líbil se vám článek?

Tisknout článek

Tip na článek

Jak funguje režim vysokého rozlišení
Jak funguje režim vysokého rozlišení

40 mo­delů fo­to­a­pa­rátů dnes ge­ne­ruje fo­to­gra­fie s vy­so­kým roz­li­še­ním (high re­so­lu­tion mode) ty­picky 4× vět­ším, než je roz­li­šení vlast­ního sen­soru. Pa­na­so­nic Lu­mix 5S II tak zvýší množ­ství pi­xelů z 24Mpix na 96Mpix. Re­žim vy­so­kého roz­li­šení u Pa­na­so­nic Lu­mix 5S II jsem vy­zkou­šel na Šu­mavě při fo­to­gra­fo­vání hor­ského po­toka dlou­hými časy, kra­jiny krát­kým te­le­ob­jek­ti­vem a rysa os­t­ro­vida krát­kou ex­po­zicí.

Doporučujeme

Nejčtenější články

Nejčtenější fototesty

FotoAparát.cz - Instagram